It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Criminal cu Skoda / aproape accident frontal

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 82

S-a intamplat ieri (11.09.2016).
Ma asiguram ca pot schimba banda fara a ma urca pe cineva (aveam in spate masini), iar cand intorc privirea la drum dau de nebunul asta. Asa vrea el: depasire autobuz in curba pe linie continua cand din fata iti vin masini. Nu ii ajung doua benzi pe sens.

Am trimis filmarea bruta si politiei. Poate, poate se vor sesiza. Macar o avertizare de ar primi respectivul domn.

13 comentarii

 1. @DTC 0:13 Tipul te-a vazut venind pe prima banda si-a crezut probabil ca vei ramane acolo. Dap, ca este linie continua nu prea conteaza, important e ca exista „vizibilitate maxima” si B2 de sensul opus de mers pare libera 🙁
  +

  • Aveam semnalul pornit inainte de a schimba banda. Semnal, asigurare si schimbat banda dupa care il vad pe dansul pe banda mea…

 2. O reactie total nechibzuita. De cand intra ala in depasire, pana reactionezi tu, dureaza aproape 2 secunde ( sper ca nu te-ai uitat in oglinda mai mult de o secunda in conditiile in care traficul din ziua de azi te taxeaza cateodata cand nu esti atent o fractiune de secunda). Iar in conditii de drum liber nu stiu cum ai reusit sa mai tragi si stanga de volan, la sfarsit. „Eu cand vreau sa trec pe banda 2, trec”. Cu putin mai multa atentie era doar o faza cand a depasit cineva pe linie continua. Scuza ca te uitai in oglinda nu mi se pare valabila.

  • Adica este vinovat cine se uita in oginda ??.. si nu cel care depeste pe linie continua ??!! Ce prostie.. Eu pe cuvant nu mai stiu de ce se face scoala de soferi.. de ce sant reguli si semnalizatoare ??!!

 3. Fratica Curiosul

  Eu cred ca cel cu Skoda a fost impins pe contrasens de autocarul care a intrat in depasirea biciclistului fara sa se asigure, si fara semnalizare. Parerea mea!

 4. uita-te la ala…si uita-te la tine cum nu-ti place pe b1. Ah da…faceai la stanga peste vreo cateva sute de metri si te-ai incadrat din timp 😉

  • Asa si? Care pe care a pus in pericol? Deja o dati in penibil cu prostiile astea.
   Mai ca nu m-a lovit frontal ca va legati de schimbatul benzii din timp pentru virajul la stanga. Vedem ce zice si politia ca am primit nr. de inregistrare la care vor trebui sa raspunda.
   Penibil.

  • Bă voi sunteți cu capul? Mereu căutați să-i găsiți vinovați pe cei ce circulă legal în timp ce maimuțele care depăşesc pe linie continuă sau trec pe roşu n-au nicio vină. Suntem noi de vină că n-am oprit pe drepata cu avarii ca să le facem lor loc. Sunteți penibili.
   DTC – lasă-i… mulți care comentează pe aici sunt o cauză pierdută. Posibil nici carnet nu au.

 5. radumanea1

  Ptr. cei care comenteaza aiurea, fratilor, voi la ce film va uitati?! Unul intra pe contrasens si voi il gasiti vinovat pe cel care circula regulamentar, ba ca a schimbat banda, ba ca s-a uitat prea mult in oglinda. Treziti-va oameni buni!

 6. Eu văd foarte clar că skoda circulă pe banda 2 și autocarul pe banda 1. La un moment dat, când skoda este deja putin paralel cu autocarul, acesta trece de pe 1 pe doi, pentru a ocoli biciclista. Skoda evită autocarul trecând pe contrasens, riscând ciocnirea cu autorul, care de altfel avea liberă banda 1. Cred că principalul vinovat este cel cu autocarul, care trebuia să vadă din timp biciclista și să reducă viteza în spatele ei, eventual să oprească dacă era cazul până avea loc să o depășească. Iar skoda dacă ar fi frânat, la viteza cu care se circula, nu stiu sigur dacă scăpa făra să lovească autocarul, dar mai mult ca sigur ar fi fost lovit din spate.
  Părerea mea: Bine că cel cu skoda a avut totuși loc să treaca printre autocar și autor fără impact. Dacă doar frâna, era mult mai rău. În locul autorului, răsuflam ușurat bucuros că am scăpat, și probabil că nici nu postam aici filmulețul. Și dacă l-aș fi postat, înjurăturile mele erau către șoferul neatent al autocarului care mi-a pus viața în pericol și mie și celui cu skoda, și probabil și altora. Dacă avea loc un impact, mai mult ca sigur cel cu autocarul era vinovatul moral care nici măcar nu oprea.

  • Asa am si eu impresia, cel cu Skoda mai mult a evitat un acrosaj cu autocarul. Nu zic ca ce a facut e corect, si poate avea timp sa franeze.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!