Criminal cu permis – Depasire aproape frontala

Adăugat de MRS
Raportează ca șters! 101

Criminal cu permis in buzunar … Dupa depasire, a efectuat alta, grabit mai era.
Am trimis clipul la Brigada Rutiera, sunt curios daca se va face ceva.

Ce mai caută lumea:
 • trafictube bh 89 xca

11 comentarii

 1. + pentru ca ai trimis clipul. Poate poate isi vor da seama ca aceste clipuri nu sunt doar de „distractie” ci contine un imagini cu un pericol public asupra caruia trebuie luate masuri.

 2. nu e „omologata” , desi omologarea consta in faptul ca o camera sa citeasca corect viteza, nu ceea ce prezinta imaginile. Am toata increderea ca-i doare fix in pix. + video

  • Sa speram ca vor lua masuri fara sa se ascunda in spatele acestei „omologari”. Altii pot: https://www.perthnow.com.au/news/traffic/perths-cereal-offender-slapped-with-300-fine-ng-b88801104z

  • Stai linistit. Am trimis petitite la politie bihor, anuntasem un drum in lucru fara marcaje sau indicatoare dupa ce era sa imi rup rotile… cica s-au deplasat si nu au gasit drumul in lucru… pai na, normal ca dupa 3 saptamani sapaturile s-au finalizat si cica proba video este nula deoarece afiseaza 2013/01/01… interesant cum brusc proba video cu data pe video poate fi considerata proba desi clar ca, camera video nu este omologata pentru a arata data si timpul… dar ma rog, daca tot s-au deplasat pe teren nu au observat ca marcajele lipsesesc? neah… i-au durut fix in tren.

 3. Il vedem cocotat intr-un copac pana se sesizeaza cei de la rutiera. + pt video

 4. Inconștient de-a dreptul! Dacă la viața lui nu se gândește, ar trebui să se gândească la a celorlalți din trafic.
  + pentru inițiativă.

 5. felicitari ca ai trimis clipul la politie !!!

  ei oricum sunt prea comozi pentru autosesizare. In politia romana: timpul trece, leafa merge

 6. Eu sincer nu pot sa ii mai inteleg… Weekendul trecut am facut 810 km prin tara, si in toti acesti km am facut fix o depasire din cate tin minte, si nu am intarziat nicaieri. Pentru mine condusul e o placere, si nu trebuie sa circul cu viteze astronomice sau sa fac depasiri la limita ca sa ma simt bine.

 7. Militia ar trebui sa patruleze pe sosele si sa realizeze ea insasi filmarile astea, nu sa stea la boschetareala, la pietoni si la limitari de 30. Mi-e scarba!

 8. militia urmareste in trafic masini care au mesaje antiPSD, n-au timp de ‘chestii’ din astea.

 9. Update: nici in ziua de azi n-am primit raspuns de la rutiera.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!