Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Cu tupeu!

Adăugat de Asimplu
Raportează ca șters! 65

ATENTIE: Contine limbaj licentios.

3 comentarii

  1. Fiind aglomerat, ai procedat bine, lasandu-l pe primul sa treaca, dar nu corect dpdv al codului rutier actual. Al doilea, nestiind regula prioritatii, a fortat-o si astfel te-a pus in pericol pe tine si implicit pasagera. De asta ar trebui sa modificam codul rutier si toti, soferii, sa mai dam inca un examen! Asa, sa vedem daca suntem pregatiti sa „stam” in trafic, iar astfel, s-ar reduce aglomeratia si probabil si poluarea!

    • Daca, ipotetic vorbind, am conduce toti in Bucuresti 100% corect dpdv al codului rutier, s-ar bloca complet orasul. Gandeste-te ce ar insemna sa iesi de pe o straduta fara prioritate, la ora de varf… Eu, in general, incerc sa fac lucrurile echilibrat: am incetinit, fara sa opresc complet, in asa fel in cat sa las cateva masini sa treaca (au trecut vreo 4 parca, dar nici sa nu opresc pe loc coloana de ~10 masini din spatele meu. „Pus in pericol” este un pic cam mult pt cei 5kmh cu care ma deplasam. 🙂

  2. Militia romana e buna doar la controlat declaratii pt coronavirus.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.