It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum sa circulam „corect” pe linia de tramvai

Adăugat de Nazgul
Raportează ca șters! 35

Sa invatam cum sa circulam (si noi cei care stau la coada in trafic) „corect” pe linia de tramvai.

ACEST CLIP NU CONTINE SCENE DE VIOLENTA, SANGE etc.

Clipul nu are ceva spectaculos doar cum unii ii sfideaza pe ceilalti participanti la trafic dar lucrul acesta il stiti pentru ca va loviti de el zilnic in trafic.

Nu este vorba de motociclistul dela 00:10.

Ce mai caută lumea:
 • cum circuli unde este tramvai
 • https://www trafictube ro/cum-circulam-corect-linia-tramvai/

8 comentarii

 1. Ruhestand

  la victoriei ar trebui pusa o camera ca sunt foarte multi care traverseaza tot pasajul cu „tramvaiul personal”…

 2. Ar fi mers un ff.
  In al doilea rand observ ca apare scrisul o data cu motociclistul. Daca are legatura cu el, cu ce te-a deranjat?(daca nu faceai referire la el nu te obosi sa raspunzi)

 3. mariusikk

  Care-i problema la prima faza din filmare? Atata timp cat nu e linie continua si eu as fi procedat la fel, adica as fi mers pe linia de tramvai .

 4. Astharoth

  Parca ma deranjeaza mai putin cetatenii care isi vad de treaba lor si merg pe linia de tramvai si in zona de refugiu decat cei care taie fata celor din coloana doar pt ca ei vin de pe linia de tramvai si e statie.

  @mariusikk – la prima faza marcajul longitudinal al drumului este cat se poate de continuu, punem niste ochelari la nevoie.

 5. mariusikk

  @Astharoth da asa e, ma refeream la a doua faza pe intuneric , incepand cu 0:33.

 6. @mariusikk,acolo nu au trasat marcajele,dar sunt indicatoare pe stalpi care arata clar ca e interzisa circulatia pe linia de tramvai,aceasta fiind rezervata exclusiv tramvaiului.

 7. @mariusikk – Pe marile bulevarde, acolo unde tramvaiele au staii prevazute cu refugii, in general mersul pe linie nu e permis. Acolo unde e permis, e permis doar pentru manevre ocazionale (depasiri scurte, manevre de evitare, intoarceri). Dar „descurcaretii” care formeaza o a 3-a coada, paralela, pe linia de tramvai, nu numai ca sunt nesimtiti, dar sunt si in ilegalitate, pentru ca aproape intotdeauna incomodeaza tramvaiele.

  @Astharoth – aparent da. In realitate astia sunt si mai periculosi deoarece (au fost nenumarate cazuri) agata sau lovesc pietonii care traverseaza, regulamentar sau nu, spatiile dintre refugii.

 8. Astharoth

  @Kor – deja e de finete ce zici tu acolo, stii bine ca daca nu belesti ochii belesti pietonu’ (din dotare)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!