It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum e posibil așa ceva?

Adăugat de Kor
Raportează ca șters! 179

Nesimtirea unora atinge cote inimaginabile, la care doar propria lor prostie mai poate accede.

Recomand rezolutia 1080p HD

13 comentarii

 1. E-he colega… abia acum ai gasit bizon din asta? In zona aia (si nu numai) e putin probabil sa ratezi ocazia sa gasesti. Le este lene sa intre in parcarea de la MegaImage si isi lasa conervele pe avarii, ca prostii au volan …

 2. Era la o şaorma acolo la Şanli 🙂

 3. @Thomas – asta cred si eu… Sper sa-i fi stat in gât! 🙂

 4. Strada Teiul Doamnei e in sine un fenomen deosebit. Cele mai SF opriri si parcari intalnesti pe toata lungimea strazii respective.

 5. @Adi37 – O, daaa! Iar placerea masochista e cand trebuie sa treci pe acolo noaptea. Ca sofer sau ca pieton, tot aia e… zici ca e Tunelul Groazei combinat cu Labirintul lui Minos :mrgreen:

 6. offtopic : Va recomand sa mergeti la cinema la filmul de pe fundul autobuzului.Este superb

 7. @Country Austria (facebook) sa inteleg ca esti tampit, sau esti tampit? Din cate stii tu e nimic. Sunt nenumarate motive sa nu dapasesti un autobuz in pozitia aia. Linie continua. Aici ar fi trebuit sa ma opresc. Dar mai sunt motive, soferule de biciclu: Apropiere de intersectie, deci masini care vin sigur pe sensul opus. Posibili pietoni care sa traverseze aiurea prin fata autobuzului. Strada foarte aglomerata si foarte tranzitata. Oricum viram la stanga in 50 de metri, ce castigam?

  Da’ ce-mi bat eu capul cu tine? I-auzi de ce te fwte pe tine grija: cica de ce n-am depasit eu autobuzul care saracul de-abia a reusit sa ia curba si sa opreasca in statie din cauza unui creier neted la fel ca al tau, care a oprit ca un babuin, ca sa-si ia saorma de kokalar. Cine bloca, draq, intersectia? Eu sau magarul ala? Doamne, ce observatie de grad zero absolut poti emite!

  Fratzica, ti-am mai vazut cateva comentarii aiuritoare si pe alte postari. Sfat: cauta alta masa, aici esti total pe dinafara. Nici permis de mers cu tricicleta nu meriti.

 8. @Kor, atat ! :)))))
  @Country Austria, eu zic sa cati cel mai inalt varf de munte si sa ramai acolo. Este mai sigur pentru tine. In felul asta, nu risti sa ramai mai blocat decat esti.

 9. @Radu Mamii (facebook) – SJ400

 10. Filmează cu: 走亲英雄, din Ford ; 走亲英雄 = Go pro hero

 11. @valyo = Go pro hero Made in China. Ceea ce e SJ400 de fapt. Un Go Pro chinezesc 🙂

 12. clasicul shaormangiu

 13. doggfather

  incredibil , soc , cred ca esti fac Maruta sau Kanal D

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!