Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Cum învaţă un instructor elevul să vireze la stânga

Adăugat de flaviii.cj.bh
Raportează ca șters! 102

Şi ne mai mirăm de ce asa multă lume nu se ştie încadra pentru anumite viraje

Ce mai caută lumea:
 • cum virezi masina
 • cum virez la stanga
 • cum virez masina

8 comentarii

 1. mariusikk

  Uita-te mai atent pe masina de scoala nu scrie scoala ci examen daca nu ma insel. Mai mult ca sigur era un cursant la volan care dadea examen si i-o fi zis sa faca stanga si el a ascultat fara sa comenteze ca nu poate ca nu e incadrat corect.

 2. @mariusikk, era Scoala pt ca daca era examen trebuia sa aiba 2 cupole una cu scoala si una cu examen 😛

 3. mariusikk

  @flavii te cred pe cuvant ca poate era SCOALA pentru ca tu ai fost la fata locului, insa in privinta faptului ca trebuia sa aiba 2 cupole te inseli, cel putin asa se procedeaza la noi la Bucuresti. Anume ai 2 cupole, cand esti cu elevul si faci scoala pui cupola cu SCOALA. Cand da examen vreun elev vii cu masina cu cupola inscriptionata cu EXAMEN care o inlocuieste pe cea cu SCOALA. Nu sunt niciodata ambele pe masina concomitent.

 4. Nu, si la examen e o singura cupola. Probabil raman insemnele de pe laterale, dar sus scrie numai examen 😛

  Ma uitam la clip si nu intelegeam, clip-ul lui ics, dar de ce scrie flavii 😆

 5. La examen masina de scoala trebuie sa aiba obligatoriu inscriptionat pe cupola EXAMEN, sa nu apara SCOALA nici unde, in nici un caz alta cupola langa cealalta de scoala.

 6. Ruhestand

  am vazut zilele trecute o masina in cauza…avea ambele insemne, doar ca pe „SCOALA” avea pusa o husa astfel incat sa fie vizibil doar „EXAMEN”

 7. @mariusikk. ai perfecta dreptate. nu e vorba ca doar in bucuresti se intampla. io sunt din calaarsi si e la fel. cupola cu scoala sta cand faci scoala iar cea cu examen o inlocuieste pe cea cu scoala in ziua examenului. cum asa ? pei e simplu. au stickere si dastea pe magneti care le pun pe masina si pe unele scrie scoala si pe altele atentie ! altele fel si fel. ideea cu 2 cupole una asa si alta altfel bla bla nu are relevanta

 8. @flaviii.cj.bh Trist, dar adevarat. Unii instructori n-ar avea ce cauta pe locul din dreapta 🙁

  P.S. La 0:41 am zis ca urmeaza ora exacta 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.