Cum NU se depasesc biciclistii!

Adăugat de nighthawk
Raportează ca șters! 13

Sa stii ca ti-am zis si de ma-ta si de tac-tu!

Camea e prinsa de ghidonul bicicletei, pe partea dreapta.

Duduia mai avea putin si ma epila pe pcioare.

Plus ca rabla aia nu trece ITP-ul, la ce fum lasa in urma.

5 comentarii

 1. „Camea e prinsa de ghidonul bicicletei, pe partea dreapta” E misto pe mijlocul drumului?

  • Camera are un unghi de 170 de grade. Te cam pacaleste in aprecierea distantelor. Si chiar presupunand ca eram pe mijlocul drumului, ce faci, ma omori? Am si eu acelasi drept sa folosesc drumurile publice, ca si soferii!

  • Perfec de acord, ai acelasi drepturi sa folosesti drumul DAR AI SI OBLIGATII! Ceva ce uitati de multe ori, adica, nu ai voie sa mergi paralel cu alt biciclist, AI OBLiGATIA sa te asiguri si sa semnalizezi depasirile si ai obligatia sa mergi CAT MAI APROAPE DE BORDURA. Esti sofer si le stii dar se pare ca ti se rupe, cel putin asta se vede in clip.

  • Inca o data: Daca merg pe mijlocul drumului nu ma omori! Ma claxonezi, etc.
   Si pe marginea drumului sunt guri de canal, gropi sau alte masini parcate. Nu stiu daca ai impresia ca suntem in Germania aici, dar nu e asa.
   Individa trebuia sa franeze, si sa astepte sa poata depasi in siguranta.
   Te-ai gandit ca poate merg un pic mai pe mijloc ca sa protejez biciclistul din fata, pentru ca sunt multi soferi imbecili care nu pastreaza o distanta laterala de cel putin 1.5m (un metru jumate!!)? Deci 1.5 metri trebuie sa pastrezi distanta laterala, tocmai ca poate ocolesc un canal sau ma dezechilibrez si sa nu ma omori!
   Biciclistii nu sunt jaloane pe care sa le ocolesti la limita!

 2. Saptamana asta a murit o ciclista acrosata de o duba care facea slalom printre gropi, acum 2 saptamani un cunoscut om de afaceri. Vom face petitie pentru a incadra la tentativa de omor toate depasirile milimetrice. Mesajul de taran clasic este: da, stiu ca am gresit, dar si tu ai gresit`. Pot fi recunoscuti cand sunt opriti de politie, practicand milogeala `vai, sefu, dar pe ceilalti nu-i vedeti`. Mars si civilizati-va!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!