It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum se rezolva aglomeratia dintr-o capitala.

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 35

Filmat vinerea in jurul orei 15, Copenhaga. Atunci cand numarul bicicletelor este mai mare decat al masinilor la semafor.

11 comentarii

 1. Ceapa Verde

  La noi mai fac primarii un pasaj, sa stea oile in coloana in masina pe mai multe benzi. Am discutat cu un sofer care era revoltat ca au prelungit banda de biciclete pe Victoriei ( singura facuta dedent in Bucuresti ). Acum nu mai poate sa stea in coloana pe 3 benzi, sta pe 2.
  Masina – necesitate nu comoditate . Haina si umbrela , nu masina! Suntem cu 50 de ani in urma ca mentalitate , ghena pt toate cazanele Europei.

  • doar bicicleta nu e solutia ci mijloacele de transport in comun+biciclete.

 2. Stai jos … ca nu ai dreptate. Aglomeratia dintr-o capitala se rezolva intr-un singur fel … EDUCATIE. Din clasa I ar trebui sa se predea educatie… nu cum se preda la noi maimutareala. Putem sa facem 1 milion de benzi de biciclete… sa dai biciclete pe gratis si tot nu vor merge cu ele .. si tot vor parca precum si-au cumparat strata odata cu masina .. si tot nu vor stii cum sa se incadreze intr-o intersectie…. asa ca, exemplul tau este egal cu zero intr-o tara unde EDUCATIA este zero.

 3. Anton Alexandru

  Am in familie o ruda care a locuit o vreme pe acolo. Ne-a povestit ca foarte multe persoane ar prefera masina, in locul bicicletei, dar nu isi permit. costurile cu masina sunt mult, mult mai mari ca la noi. Acolo nu merge sa iti cumperi o masina la 3000lei, sa faci itp-ul pe blat, asigurare cu 30 de euro, sa bagi motorina de la baieti si sa nu iti platesti amenzile. Da sunt si foarte multe persoane care prefera bicicleta.

 4. Anost. Sa n-ai si tu un copac in drum sau un panou publicitar in care sa dai cu capul, ori vreun dubitar care sa-ti taie calea…

 5. Dar adormiți sau gura-casca d’astia, care o lălăie pe banda de biciclete sunt pe acolo? Am intalnit eu unul, foarte biclofil (daca o exista cuvantul asta!!), de altfel, care statea perpedicular pe banda de biciclete, nu nicio intentie de a o elibera!

 6. Simplu, ai o populatie de 5 ori mai mica decat bucurestiul pe o suprafata de 20% mai mica decat bucuresti… e usor asa.

 7. Exact ca la Beijing. În 1960.
  Aşa cum se vede în clip, aglomeraţia nu s-a rezolvat, s-a mutat. De la automobilişti la alt fel de „işti”.
  Propun să ne întoarcem în peşteri ca să fim eco maxim. Acolo putem să pictăm pe pereţi cu zeamă de mure silueta Sfintei Thunberg şi să dăm cu capul în ea până uităm de aglomeraţie.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!