It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum se trece pe rosu cu eleganta

Adăugat de against
Raportează ca șters! 69

Prima zi in care mi-am montat camera pe masina. Intersectia de la Piata Presei Libere.

9 comentarii

  1. Finuț 🙂

  2. și mie îmi filmează la fel de groaznic noaptea (cu HTC Sensation). scade frame rate-ul la 15-17 fps și obiectele se mișcă fantomatic parcă. poate influențează și cardul pe care îl am, acesta fiind un class 4 doar (când l-am cumpărat nu știam eu ce înseamnă clasele de viteză). eu am renunțat să mai filmez cu telefonul în condiții de slabă iluminare. oare cei care filmează cu iPhone pățesc la fel??

  3. rectificare: HTC-ul filmează mai prost, dar comportamentul general al senzorului foto rămâne.

  4. Eu nu inteleg de ce nu-si tine nimeni banda in intersectia aia… Care este motivul?

  5. @Hehe-Miserupism?

  6. Ajungi in refugiul de autobuz daca mergi pe prima parca, poate ma insel, oricum si aici si la Arcul de Triumf functioneaza doar forta centrifuga, nu si marcajele. La Arcul de Triumf iti spun sigur ca daca mergi pe prima banda (spre Victoriei) te urci la Kiseleff pe trotuar, am patit-o de doua ori si m-am invatat minte.

  7. @Mannes – filma asa pentru ca aveam S3-ul pus intr-un suport de telefon si vibra oribil. L-am inlocuit cu suport foto de la F64 plus reductie si nu mai are vibratii deloc deloc. Daca te intereseaza iti dau linkurile catre piesele respective.

  8. @against: merci, dar voi trece luna asta pe cameră video dedicată. eu folosesc un suport de telefon pe care l-am luat de pe eEbay (adevărul e că e discret și nu incomodeaza deloc vizibilitatea). dar după cum ai remarcat și tu, vibrează groaznic. plus că am niște suspensii foarte tari la mașină…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!