Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Curiozitati

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 74

Nu e cenzurat pentru ca nu e nevoie.
Stiu ca am zis faruri pe spate, dar m-am corectat: becuri 🙂

Cateva precizari legate de ultima faza:

Se poate vedea si aici: https://lbry.tv/@RebounD11:4/Curiozitati:8
Daca va place acest site de hosting, sau vreti sa scapati de porcariile de pe Youtube cu copyright sau cenzura aleatoare si prost inteleasa, puteti folosi acest link sa va creati cont (nu e obligatoriu). De acum o sa postez si aici (probabil doar aici de la un punct) toate clipurile, sunteti bineveniti sa va abonati.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/curiozitati/#comment-480686
 • https://www trafictube ro/curiozitati/#comment-480705

10 comentarii

 1. Rev up your engines!

 2. VaiSiaMar

  Wow.. semafoare sincronizate in Romania. Noi in Cluj visam numai la ele 🙂

  • Teoretic toata Timisoara le are sincronizate, practic din drumurile mele limitate prin oras sunt 3 categorii:
   – doar din noroc
   – sincronizate doar cu semafoarele cu buton… daca nu apasa nimeni intr-un un ciclu mergi la situatia dinainte
   – sincronizate pentru o viteza 4 semnificativ diferita de limita de viteza de pe sectorul respectiv… gen 40 la ora pentru o strada cu 70 la ora limita pt turisme si 50 pentru tiruri sau 60 la ora (care eu am dedus din experimente ca e viteza medie minima sa speri ca prinzi un galben abia pus pe la al 4-5-lea semafor pe o strada cu limita 50 si radare frecvente.

   Partea trista e ca hardware-ul e instalat: senzori in strada, camere in intersectii… se poate face un sistem automat, adaptiv relativ usor… daca s-ar dori. Sa vedem noua administratie ce reuseste.

 3. Pinzariu Teodor

  Pe ala cu Mercedesu fara stopuri l-am interceptat si eu in trafic pe 13 noiembrie. Si eu am vrut sa il atentionez, dar nu am reusit sa ii captez atentia ca vorbea la telefon.

  • Deci îl doare-n cur… până chiar îl lovește unul și o să îl doară și la buzunar. 😐

  • RebounD11, da, daca ai camera si reusesti sa demonstrezi ca nu avea becuri. Altfel pe cine doare la buzunar?…

  • Golby: incep sa vad tot mai putini fara camera in trafic… chiar si asa, foarte usor se poate demonstra daca avea sau nu lumini (cel putin in halul in care le are asta), cu un multimetru sau un bec de rezerva dupa ce verifici ca becul e sau nu spart de la impact.

   Daca farul in sine nu s-a spart sau deplasat sunt mici sanse sa se arda. Daca nu e suficient, poti verifica siguranta: daca nu ajunge la ambele parti ale ei 12V, inseamna ca becurile nu aveau cum sa mearga inainte.

   P.S.: O dat un prieten avocat in unul de asta, cu mine in masina. Ala o sustinut ca din cauza impactului nu mai merg becurile. Dupa 5 minute de discutie a recunoscut ala ca nu avea becuri si a scris si semnat asta pe formularul de amiabila. Prietenul meu nu a avut dauna (pt ca bull-bar) asa ca l-a durut in cot dupa amiabila. Nu a trebuit sa verific nimic, doar sa il convingem ca daca minte aflam fara sa ii spunem cum. 😆

 4. Si care este problema ca unul merge cu `mertzanu„ si altul cu bicicleta ? Trebuia sa opresti sa il feliciti, sa il pupi, etc.. Care e faza ? Sa fie sanatos. Pacat de oras cu el. O sa vezi peste cei 4 ani.

  • Nici o problema ca unul merge cu „mertzanu'” si altu’ cu bicicleta… problema e cum merge si ce face unul si celalalt. Dupa 6 ani in care l-am avut pe Robu rector si 8 ani de primar, sa zicem ca cea mai mare calitate a lui e sa isi faca lui si numai lui bine. Pot sa dau mai multe exemple decat am timp, chef si spatiu sa scriu aici. Doar atat spun: Timisoara e mai mult decat masini… mai sunt si pietoni si biciclisti. Timisoara e mai mare decat drumul lui din Soarelui la Primarie sau al nevestei pana la Mall pe banii nostri.

   Chiar abia astept sa vad peste 4 ani. Si daca nu face absolut nimic va fi mai bine decat cu Robu.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.