cybertech tube 1

Adăugat de cybertech
Raportează ca șters! 76

Primul video din seria cybertech tube – compilații de incidente din trafic. Nu e nevoie de comentarii, pentru că ele se află deja în clip. Urmează episodul numărul 2, în următoarele zile. Stați pe-aici și conduceți prudent!

15 comentarii

 1. Noroc ca nu am rau de mare, dar „stabilizarea” de la youtube tot mi-a facut ochii varza. Nu o mai folosi pentru ca nu ajuta cu nimic.

 2. „specimenul” avea cumva cedeaza? ca daca nu e iti cam venea din dreapta…

 3. data viitoare pune o melodie pe fundal .. „+”

 4. Nu te supara pe mine, dar nu asa se procedeaza cand ramai in zapada – accelerand masina la maximum in tr. I , rotile se afunda mai mult si se fac gropi acoperite cu gheata, ai avut noroc sincer ca n-ai ramas acolo…stii vorba aia: nu-ti trebuie forta/putere ci doar tehnica/maiestrie 😉

 5. Cat de idiot e ala cu grederu’! Trebuia doar sa dea de o maneta si se schimba orientarea lamei …

 6. ionescu liviu

  bebeloasa, ce zici tu acolo merge la chestii mai light ca sa zic asa, cand e treaba mai groasa ii dai blana, iar in video se pare ca era si o mica panta, plus ca in dreapta cred ca era un mic sant. Deci tehnica blana mai era de aplicat. Blanas iese din discutie ca nu se poate face balans si nici nu ar ajuta in zapada adanca, iar in panta oricum nu il faci, balansul e pt gheata sau zapada batatorita, in zapada afanata si adanca rezulta blana si plimbat volanul stanga-dreapta.

 7. @Dino Nu am folosit stabilizarea de la youtube. Așa se mișcă, camera, din păcate. @Nick Avea cedează trecerea. El s-a uitat doar în dreapta, dar în stânga nu. @masakrer1 Așa voi face. Mulțumesc. @bebeloasa Era singura posibilitate. Dacă nu mai acceleram se afunda mașina acolo și nu o mai scoteai nici dacă o împingea cineva. @MRC Cam așa ceva. @ionescu liviu Exact.

 8. Esti cumva incepator? Prima iarna? Ala nu arata a drum unde sa amabalezi masina in halul ala 😛

 9. @cybertech pune si tu o muzica ceva pe clip, daca tot nu lasi sunetul original. m-am plictisit uitandu-ma la clip.

 10. E prima iarnă când văd un astfel de dobitoc care deszăpezește drumul. În dreapta era șanț și pe drum zăpadă gemea.

 11. ala cu dezapezirea facea separare de sensuri, pentru a nu se mai produce accidente, depasiri riscante 🙂

 12. Toti din fata tastaturii suntem maestrii in ale covrigului. Sa ne spuna si noua cei doi „profesori” de mai sus cum se procedeaza in cazul de fata? Doar ei au vechime in ale NFS-urilor:)))

 13. Eu am o modalitatea foarte buna de a iesi din zapada daca ramane blocata: scoti presurile de cauciuc le pui sub rotile care au tractiunea le impingi bine sub zapada sa faca roata putin contact cu ele, te ai suit in masina si ai plecat pana unde nu ramane blocata iar apoi te intorci dupa presuri :)). Functioneaza de fiecare data, pe bune.

 14. @cristyano :)) @danppd E bună ideea, dar problema e că aveam nevoie de preșuri cu lungimea de peste 5 metri. :))

 15. ce porcarie de intro

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!