Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

„Daca dormi!”

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 101

Deci, dragi utilizatori si vizitatori ai TT, „daca dormiti” vi se taie fata! 🙂
E oficial! Acum macar stiu de ce mi/ni se taie fata de atatea ori in oras.
Nenea cu Golfu’, esti cel mai mare (p…) boss! 🙂

P.S. Da, a venit din spatele meu si m-a depasit. Pentru el dormeam. S-a grabit la urmatorul semafor care era rosu.

Localizare:

9 comentarii

 1. Da… s-a grabit ca prostul sa fie primul la semafor. + pentru calm !!

 2. Fluimuliclul (ACC-ul) nu scoate mucii din cap. Aia se scot cu un cazan inmatriculat pe BG. Pocnit din spaet cu stete, dupa ce a schimbat banda si a franat ( ca asa face). Sa vedem ce ae de povestit la politie. Daca politaiul se comporta ca un militian zi zice ca l-ai lovit din sapte, mers in instanta si dat si cu politaiul de pamant. Pana intelege toata lumea cum e cucomportamentul agresiv in trafic si cum ca camera este proba.

 3. @DTC Nici macar nu stie „trezitul” sa foloseasca semnalizarea cand face o nereusita depasire prin dreapta.
  +

 4. Pare ca partea cu dormitul se referea la cel de pe B2… Vad ca si el a deschis geamul. Ca pe Rebreanu e la moda sa mergi cu 50 pe B2, chiar daca B1 e libera. Evident, nicio scuza pentru manevra.

  • Nu, nu. Era pt. mine urarea. Si-a si dat jos centura ca sa coboare, dar se pare ca a ezitat.. Si pe langa asta, cand am plecat de la primul semafor era in spatele meu, lipit de fundul masinii. A tras de volan si a efectuat minunata manevra.

 5. A devenit o manevra aproape clasica in Bucuresti. Doar ca in Capitala manevra asta e efectuata in general de femei. Care nici nu se sinchisesc sa mai discute cu tine, sau sa-si gaseasca o scuza, fie ea si penibila… 🙂
  http://www.trafictube.ro/deja-vu-la-indigo-9/

 6. Mare bou ala cu golful. Incearca si tu cand il vezi in oglinda ca vine lansat cu Domnul inainte sa nu accelerezi ca dupa sa pui frana brusca, lasa cazanul in frana de motor sa vezi ce bine o sa fie pt toti…sau macar mergi constant.

  • Korekt. Uneori ma mai supar si eu si merg constant sau chiar accelerez putin sa vad cum sta treaba, dar cand observ ca nesimtitul e si prost, si nu-si calculeaza bine timpul, spatiul si traiectoria, franez eu din vreme si il evit. Cu nesimtitii care sunt cat de cat priceputi, te mai poti „lupta”, vine vorba 🙂 Dar cu cei prosti si care nu le au cu volanul, nicodata. Trebuie lasati in plata Domnului. Inevitabil ii asteapta undeva, candva, un Kamaz, un cap de pod sau un stalp. Sper din suflet sa fie singuri la volan cand il vor intalni 🙂

 7. galadragos

  mai degraba dormea ala de pe B2

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.