Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Daca esti dobitoc de mic…cand te faci mare iei permisul si te crezi cocos.

Adăugat de MRSTrafficCam
Raportează ca șters! 71

Nici acum nu inteleg ce a vrut sa faca. B1 merge inainte si la dreapta, doar ca el voia sa faca dreapta neaparat si avea intermitent. De obicei ma pun pe B2, dar cand nu se poate, ca in cazul de fata, aia e, doar nu-mi schimb traseul pentru ca micul bombardier crede ca si-a luat sosea…

3 comentarii

  1. Unde ii gasiti? Sau ( probabil ) ei va gasesc pe voi. Unii sunt prea prosti ( putin spun ), se cred mai presus de orice / oricine. Imediat trebuie sa te dai din calea lor..

    Drumuri bune ! ” + „

  2. E asa de grabit sau de prost incat iti da flash si face pressing pentru virajul la dreapta, iar momentul in care pui frana ii sare mustarul, uita de toata graba si devine si mai prost ca sa-ti arate el tie. Comportament clasic.

  3. Au mama dar ma doare creierul cand ma uit la acest clip. Pana la finalul clipului dadeam de vreo 5 ori in el pana se satura de impartit rca.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.