Dacia 1310 in depasire pe linie continua si curba + femeia si giratoriul

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 30

🙏Puteti urmari si contul de instagram pentru mai multe IntamplariDinTrafic!

🙏 Instagram: intamplari_din_trafic


1. Cam asa poti incurca traficul din prostie. Opresti pe un drum circulat intens si incepi sa dai cu spatele, in loc sa intorci cu prima ocazie.

2. Nesimtit cu BMW. Blocheaza o banda ca sa-si lase jaful pe avarii unde are el treaba.

3. Femeia si giratoriul. Cu emotii, opreste fara sens, apoi schimba banda fara sa se asigure, trage aiurea de volan, mai face giratoriul o data… 🙂

4. Loganul alb depaseste pe linie continua & trecere de pietoni, apoi cel cu Dacia 1310 incepe depasirea inainte de curba, pe linie continua. Imediat dupa curba a aparut masina din contrasens. Cum ar fi iesit daca se intalneau cu 50m mai repede?

5. Alt grabit care depaseste pe linie continua, pe serpentine, pentru ca dupa 20 minute sa fie tot in fata mea.

2 comentarii

  1. Parcă arunci cu scrisu’ ăla în privitor. Poate ție îți place dar noi pierdem secunde bune din vizualizare așteptând să se stabilizeze pentru a putea fi citit. Dacă insiști să-l mai folosești, nu mă mai uit la postările tale!

    • Esti primul care spui ca e deranjant scrisul, dar orice critica e bine venita, probabil de la urmatorul clip voi modifica felul in care apare scrisul cu ceva mai usor de urmarit.

      O singura remarca, daca ai impresia ca „daca faci aia, nu ma mai uit la postarile tale” e o abordare inteligenta de a convinge pe cineva sa iti ia in seama parerea, ia-ti putin timp si mai aprofundeaza subiectul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!