It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Data viitoare nu te mai iert

Adăugat de Sudsemnatu
Raportează ca șters! 61

Binenteles ca au urmat un tir de injuraturi pe care am zis ca e mai bine sa nu le auziti 🙂

10 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Acolo sunt unii care cred că numai ei au verde ! Mi se întâmplă și mie de destule ori, dar sunt pregătit. Nu e singura intersecție.

  • a incercat el sa schiteze o tampenie ca eu trebuia sa fiu in alta parte, sau sa ma incadrez nu stiu unde. Nu stiu ce era in capul lui de idiot

 2. E un loc bun cind ai de schimbat o bara, un far, ceva mai vechi…

 3. doctor faust

  ceva mai penibil decat „Data viitoare nu te mai iert” nu exista…intra, frate, in el, daca asa ai trecut psihologicul….sigur, asta e vrajeala de 2 lei, psihologicul n-a existat niciodata pe bune si nu e nici in ziua de azi.

  aia care vin de pe george enescu au 101% frustrare intrucat la verde nu trece nicio masina din cauza alora care vin de unde vii tu. si bineinteles ca nu e vina soferilor. e vina retardatilor care-au programat asa semafoarele. dar oamenii aia stau pe loc la verde + jegosii care intra si pe galben/rosu si apuca sa treaca 2-3 masini pe rosu dupa….

  daca esti din bucuresti si treci pe acolo. daca esti de la tara si crezi ca ti-ai luat drepturi cu semaforul ok, asa e, ai dreptate.

  • bine, doctore, asa cum e zici tu. altceva mai ai de comentat? vezi ca mai sunt inca 100 de clipuri unde nu ai avut nimic de zis.

 4. Sudsemnatu Unii n-au fost iertati din prima si apoi au pus la bataie RCA 🙂
  +

 5. tepes unu

  Ti-a taiat calea. Aici ai dreptate. Dar de ce-ai oprit in dreptul lui? Sa injuri ca la usa cortului? Nici tu nu esti mai bun ca el.

 6. Intersectie gandita cu fundul nu cu capul de pe umeri…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!