Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

De ce se întâmplă evenimente – A3 [03.10.2020]

Adăugat de Andrelinio
Raportează ca șters! 52

Eu mergeam linistit, in spatele meu era liber

P.S: Nu stiu sigur, dar cred ca era cu motociclistul

P.S 2: Stiu, autorul este de vina


Atentie: Contine limbaj obscen !

5 comentarii

  1. Semnalizare rutiera de rahat, din cauza asta.

    • Semnalizare de rahat sau comportament de rahat cu ochi? De la 0:11 se vede placuta de preavertizare pt iesirea de pe autostrada. Restul este can-can. PUNCT!

    • Deagaba vezi plăcuța de la 10km dacă nu vezi ce scrie pe ea. La noduri de autostradă se pun indicatoare din 500 in 500 de metrii începând cu 1,5km înainte de intersecția respectivă. Semnele acelea nu sunt ptr localnici si navetiști, sunt ptr oameni care nu știu drumul iar dacă pui semne de genul fix inaintea intersectiei/iesirii se produc astfel de situații in trafic. Faptul ca marea majoritate a șoferilor reacționează asemenea celui din video este a doua parte a problemei, prima fiind semnalizarea de rahat si atitudinea de ”las ca se descurca ei” a companiei naționale de autostrazi.

  2. Nu stiu dece vrea sa isi baga … in morti si dece in morti de mama? Si ce are mama cu situatia? Sau nu inteleg eu fraza?

  3. ai vrut să te duci un pic după el :))

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.