It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

3 comentarii

 1. Să nu mi-o iei în nume de rău: Prin țările din vestul Europei lumea care circulă pe un drum cu mai multe benzi pe sens se mută pe banda a doua dacă observă alți participanți la trafic care doresc să pătrundă pe acel drum – gen 1:15 sau 1:38.

  • Nu ti-o iau in nume de rau, desi pare ca am un fan 🙂 As comenta ca daca la 1:15 as putea sa-ti dau dreptate, la 1:38 nu este cazul de asa ceva. In momentul in care am ajuns in dreptul benzii de accelerare, cei care intrasera pe ea nu aveau dreptul de a iesi de pe ea inca (vezi marcajele) deci aveau tot timpul sa intre pe autostrada mult dupa ce am trecut eu.
   Iar in primul caz as fi curios de ce insisti sa gasesti vina la cei care merg regulamentar 🙂 Sunt convins ca prin tarile din vestul Europei nu intri de pe banda de accelerare fara sa semnalizezi, fara sa te asiguri si trecand si peste marcajul continuu.

  • Nu am zis nicio clipă că ai mers ilegal – nici aici, nici la faza din giratoriu.

   Recomandarea pe care am menționat-o a fost primul lucru pe care l-am observat când am circulat pe autostrăzi nemțești.
   Mi se pare atât de natural, atât de logic … aceasta plus schimbarea B2->B3 atunci când cineva din B1 semnalizează (practic exact aceeași idee).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!