Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

De prin traficul din Cluj-Napoca 17

Adăugat de Cesc
Raportează ca șters! 18

Evenimente din traficul clujean. Muzica: BoxCat Games – Frantic

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/de-prin-traficul-din-cluj-napoca-17/

10 comentarii

 1. eternallnight

  Fix ca la faza de la 4:50 era sa mi-o iau si eu in Zorilor in capatul de linie la 35 (inainte de sensul de la tulip). Un natarau de la ratuc a iesit cu 35’u direct in banda 2, fara semnalizare…
  Noroc ca imi bausem cafeluta inainte sa plec de acasa

 2. Pune pauza la 4:18 si spune-mi sincer daca tu crezi ca aveai prioritate fata de cel cu BMW-ul alb…

  • Il intrebasem pe Cesc in principiu, dar: ca in orice giratoriu. Cel aflat deja in giratoriu are prioritate. La 4:18, BMW-ul este deja in giratoriu, autorul filmarii nu este. 🙂

  • eternallnight

   Da, stiu ca l-ai intrebat pe Cesc, dar intamplarea face ca sa trec foarte des in sensul ala si sa patesc in 99% din cazuri exact faza din clip si ma enerveaza de fiecare data.

   Ce zici tu, ca Cesc nu era in giratoriu, e o chestiune de o secunda, la propriu. La 4:17 a intrat BMW-ul alb in sens, la 4:18 a intrat si Cesc. Fara secundele de pe filmare, cu siguranta nu iti dadeai seama care a intrat primul in sens 🙂

   Hai sa nu fim mai catolici decat papa.

  • La noi s-a incetatenit ideea ca in giratoriu are prioritate cel care vine din stanga si pe-asta se bazeaza intrarile „la rupere” (mentalitatea a cam fost de prio de stanga chiar daca intrarea nu a fost chiar fortata de tot cum se intampla destul de des).

   Mentalitatea de „hai ca e la limita” face parte exact din „merge si asa”-ul specific romanesc (unde fiecare are propria limita in „si asa”, de unde si haosul de pe drumuri). Diferenta dintre noi (estul Europei in general) si „ei” (aici intra mai mult spatiul germanic dar nu numai) este ca dincolo regulile si obligatiile scrise in lege sunt cele dupa care circula toti (ma rog, aproape toti!) . Pana sa fim sau nu catolici, ar fi trebui sa intram intr-o intersectie (fie ea si cu circulatie cu sens giratoriu) cu o viteza care sa ne permita sa dam prioritate celor in drept.

   PS: Nu, nu sunt cel cu BMW-ul. Nici nu am mai fost prin Cluj in ultimii doi ani. Asta nu schimba cu nimic regulile din giratorii.

  • O sa-ti dau dreptate la punctul de vedere, era in sens dinaintea mea, dar a intrat inainte ca cel cu Range-u sa iasa, deci tot a fortat cumva.. si nu ma deranja cu nimic ca s-a bagat daca nu se oprea sa sa ma admire…

 3. Faza cu semnalizarea stânga în giratoriu mi-e greu să o înțeleg. Mai ales în acele giratorii unde există marcaj pe benzi cu înainte/la dreapta. Sunt unele sensuri giratorii care au mai multe ieșiri, necoliniare (dacă se poate spune așa) la care pricep ideea, dar multe sunt foste intersecții în cruce sau T care au devenit giratorii.

 4. Banda de accelerare e un concept prea complex pentru multi… abia tin banda cand isi aduc aminte ce-i aia, daca mai pui si conceptul de accelerare s-a terminat. Stiu ori una ori alta.

  Mi-a placut si aia cu „7 dupamăsa” 😆

  Cel cu BMW era in sens inaintea ta… nu inteleg de ce s-a oprit. Daca se ducea chiar si lin nu era nimeni incurcat.

 5. Cei pe 2 roti au regim special si INTOTDEAUNA TREBUIE sa le acorzi prioritate, deoarece ei filtreaza traficul cautandu-si respectul…. :))
  Astia au legi speciale de legislatie rutiera si nu li se aplica codul rutier care-i obligatoriu doar ptr conservari!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.