It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De prin traficul din Cluj-Napoca

Adăugat de Cesc
Raportează ca șters! 18

8 comentarii

 1. Mda… nici macar pe strada Buna Ziua, re-facuta de la zero, nu au fost in stare sa aduca canalele la nivelul asfaltului asa cum se face in cele mai amarate sate din Ungaria. Oras de 5 stele…

  • E teribil.. am facut cativa ani naveta spre Baciu, ajunsesem sa cunosc orbeste locatia tuturor gurilor de canal de pe Coposu si Transilvaniei.

 2. Ambulanța nu are o urgență! Nici ea, nici șoferul, nici medicul! Ambulanța este chemată la o urgență! Nu-ți doresc să înțelegi lucrul acesta apelând ambulanța pentru tine sau cineva drag ție. Cu siguranță, în acele momente, o să suni de mai multe ori ca să întrebi de ce nu sosește mai repede ambulanța.
  Chiar, de ce nu sosește mai repede ambulanța? Nu cumva din cauza unora care se cred mai importanți/smart decât sunt?
  Smart înseamnă, în primul rând, educație! …iar educația implică/include toleranța, înțelegerea, bunătatea, responsabilitatea, altruismul,…
  Mai mult de atât, înainte de urcarea la volan, participantul la trafic trebuie să lase în parcare orgoliile, frustrările, aroganța…

  Rog să nu fiu înțeles greșit! Nu am intenționat să ofensez în vreun fel pe autorul videoclipului. Dimpotrivă, apreciez munca depusă pentru editare. Doar atitudinea (scrisă) față de ambulanță m-a determinat să comentez.
  Drumuri bune!

  • Nu ma ovensesi, ca daca nu vroiam sa primesc parerea altora nu postam clipul 😀 .
   Stiu si cum e sa chemi ambulanta si sa stai o ora sa te gandesti de pe ce parte a globului vine de dureaza atat, insa aici e vorba de o decizie luata in graba a soferului de pe autospeciala.
   In vest nu vezi sa se bage atat de agresiv ambulantele, se pune frumos in spatele coloanei si canta si da flash-uri pana se activeaza toate legumele si ii fac loc.

  • JohnnyM Fain comentariul tau ! Am o nedumerire, de pe ce planeta vii ? Chestiile cu altruism, bunatate, toleranta,renuntare la orgolii ,etc sunt puse demult la naftalina , nu stiu pt cine le conservam atat de bine. Parca ai veni dintr-un trecut indepartat ori dintr-un viitor tot la fel de indepartat. Ma bucur ca existi in prezent. Nadajduiesc ca si cu o floare se face primavara.

 3. FrozenAlex

  În cluj poți merge cu suta la oră în oraș dacă ai bmw (sau ce-o fi fost ăla) și mergi cu avariile aprinse?

 4. FrozenAlex

  Minutul 2:45

  • Poti merge cu suta oriunde, numa sa nu te prinda :))
   Se bucura si el ca a prins cateva sute de metrii (3-400 daca nu ma insel) fara semafoare, treceri sau sensuri giratoare.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!