De prin traficul gălățean

Adăugat de ovidex
Raportează ca șters! 50

După ce a refuzat să facă amiabila, individul a declarat la poliție că eu l-am lovit pe el. Eu am declarat ce se vede în video. El a rămas cu amenda și eu cu timpul pierdut la poliție, asigurator și service. Dacă nu aveam cameră, eram vinovat. Cea mai bună investiție pentru că specimene ca cel din imagine sunt multe.

9 comentarii

 1. Exista oare vreo explicatie logica de ce nu se iau masuri la declaratiile false de la politie? Sau amenda a primit-o si pentru falsul in declaratii?

  • Ca toti sunt prost. Daca spui ca el a vrut sa te pacaleasca si asigurarea apoi arata altfel situatia cu declaratie falsa. Sau spui ca a dat intentionat in spate ca sa iti ceara bani.

 2. Ceva asemănător am pățit și eu la puțin timp după ce mi-am luat permisul – tot cu un dubist… S-a oprit în drum și a dat în spate până în frumoasa mea Dacie 1300 😁
  Și tot asa a ieșit unu’ tot el cu gura mare; când m-a văzut cu semnul de începător m-a luat direct cu „de când ai bă permis?!” și a încercat să mă facă să „recunosc” că e vina mea 😁. Din fericire eram cu un prieten, șofer experimentat, care a preluat frâiele și a dus discuția pe drumul cel bun. Mai țin minte că dubistul se lăuda că el are de șase ani permis și n-a făcut nici un accident – până l-a întrebat amicul meu atunci cum poate da înapoi fără să se asigure – oare ce făcea dacă în spate era un copil pe trotinetă? Asta l-a liniștit și până la urmă ne-am văzut fiecare de drum – Dacia mea nu avea nimic, la el era îndoită ușa de la „magazie” 😀

 3. falsul in declaratii nu se mai pedepseste? macar daca apare la stiri ca cineva are dosar penal pt asa ceva s-ar mai potoli din agaricii astia care dupa ce o comit mai si mint.

 4. Am avut un flashback… 😐

 5. Bine ca a parcat ala 😀
  Dar ala de la Ecosal ce se tot baga in seama?
  Ca sa nu mai spun de autorul accidentului… se da jos cu gura mare, gesticulari… ca el ii facea loc celuilalt sa parcheze si tu i-ai stat in cale. Frate, ai comis-o, asta e, iti ceri scuze, faci amiabila daca ‘victima’ e de acord.
  Si asa cum au spus si cei dinaintea mea, daca el a scris cu manuta lui si a semnat ca tu l-ai lovit, chiar nu pateste nimic pentru asta?

  • La Accidente usoare la avizier e stipulat ca declaratiile false cu scopul de a ingreuna/insela actiunea de cercetare se pedepseste conform CPP… experienta mea, Cap de creta revoltat ca am declarat in scris ca vinovatul nu are RCA (asa imi spusese si nu figura nici in Cedam), ala a prezentat un RCA falsificat ordinar, am aflat la asigurari… Garcea a dat din umeri cand l-am tras de maneca, ca sa-l dau in judecata pe civil… „Am deja programarea facuta la BAAR, nu prea stii nimic de asigurari… poate ar trebui sa fac o plangere si pentru organul care a emis acte oficiale pe baza de falsuri” Mi-a intors spatele, astia e Militia Rutiera.

 6. „Baby on board”: pare a fi chiar soferul in acest caz.

 7. Care e treaba cu localitatile astea moldovenesti (GL, BR, IS, SV etc) ca de fiecare data cand conduc pe acolo, am impresia ca vor sa se ucida in trafic, nu sa conduca?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!