It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De ras sau nu ?

Adăugat de Dark Knight
Raportează ca șters! 35

9 comentarii

 1. rasta4ian

  La prima vedere e de ras, cum ai jucat chicken cu el. Oricum, omul cred ca a necesitat chiloti noi dupa faza asta in care te-ai indreptat direct spre el, de nu stia in ce directie sa se fereasca, din ce imi dau seama traiectoria masinii putea sa arate ca vei merge prin spatele lui dar totusi te-ai decis sa treci prin fata.

  • Dark Knight

   Eu zic sa te mai uiți de încă 1000 de ori la video, dar de data asta cu ochii deschiși.

 2. spider_ktx

  1. Din stanga nu venea nici o masina care sa te preseze sa accelerezi
  2. Nu ai facut stanga de unde venea pietonul, nu inteleg de ce a trebuit sa te asezi pe ultima banda atat de din scurt
  3. Daca ai facut intentionat manevra sa virezi spre el , nu pot sa spun decat ca ai un comportament de frustrat.

  • Dark Knight

   Din câte văd tu ai probleme serioase de vedere.. începând de la „făcutul spre el cu mașina” și „ultima bandă” care defapt este B2.

   1. Trebuie să mă preseze cineva ca să accelerez ? Sau care este logica ta strălucitoare ? Apropo unii dintre noi ne mai uităm și în oglinzi și/sau ne asigurăm uitându-ne pe geam. Și să îți mai dau un pont: ceea ce filmează camera nu este mereu direcția în care sunt și ochii conducătorului, in special într-o intersecție (chiar dacă aparent nu pare că vine nimeni, asta e, unii avem prostul obicei de a ne asigura).

   2. Iar nu îți înțeleg logica…trebuia să fac stânga de pe B2 ( ultima bandă in mintea ta ) ca să mă încadrez pe ea ? Scuză-mă pe mine că am acordat prioritate pietonului pe B2

   3, 4. Înainte să te dai deștept și să jignești prin comentarii online, mai întâi încearcă să îți dezvolți capacitatea de a urmării un clip video și de a înțelege ce se întâmplă acolo.

   Și ultima dar nu cea din urmă, poate cea mai importantă, fă-ți un control la ochi deținătorule de permis.

  • spider_ktx

   Domnu’ detinator de permis, ma scuzati ca mi-am permis sa interpretez actiunea dumneavpastra ca a unui frustrat, nu stiam ca vreti sa va pastrati poleposition ul pe banda a 2-a …Oricum eu consider ca asiguratul nu este optional, nici in fata. Ca sa vedeti ca am fost atent la film, am observat ca pentru directia inainte era verde de ceva vreme deci posibilitatea sa vina masini de pe acolo era redusa, oricum daca considerati ca ati procedat corect bravo… meritati un premiu.

  • rasta4ian

   Ca unii soferi se asigura e foarte OK, dar eu zic ca unii detinatori de permis ar trebui sa efectueze o minima asigurare si in fata in momentul in care apasa pedala pana la fund. Da, pietonul era neregulamentar acolo. Dar la fel putea fi si o masina oprita.

  • Dark Knight

   Să știți că de la secunda 0 până la secunda 9, când văd pietonului, eu merg doar cu capul in stânga… Că așa mai accelerez eu fără să mă uit în față.. :/ Terminați cu aiurelile astea.

   Singura dată când se vede pietonul, până la sec 9, este intre sec 7-8 când eu mă uit pentru ultima dată în stânga ( obicei prost, știu.. că doar se vede clar că e verde pentru înainte și nu trăim în traficul din București.. ) și vreau să accelerez. Mai departe va las pe voi sa faceți un mic calcul: cât de repede accelerează ( pentru poleposition în capul unora ) o mașină diesel in a3 a la 1000RPM pentru 1-1,5sec ?

   Dacă în locul pietonului era o mașină oprită, crede-mă că era de 1000 de ori mai bine pentru că aia stă pe loc, nu se apucă să joace șotronul..

   Unde am greșit eu ( și încă greșesc văd ) este că vă răspund vouă. Drumuri bune.

 3. @Dark Knight, e de ras frate, totu e bine cand se termina cu bine. Lasa-i pe frustrati sa comenteze aiurea. Sunt multi experti aici. De la maestrii in ale aderentei pana la avocati specializati in mecanica fluidelor si astrofizica.

 4. mda.. funny.
  totusi pe camera se vede ca nu ai o traiectorie constanta.. de ce tot faci stanga dreapta? pe la secunda 10 pare ca virezi usor stanga, spre el

  P.S> abtine-te de la comentarii agresive gen: mai uita-te o data, de data asta cu ochii deschisi.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!