It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Degeaba ai SUV daca nu faci pe desteptul

Adăugat de Nikkos
Raportează ca șters! 66

Azi o filmare mai veche care, din pacate, a ramas tot de actualitate. Pe acolo se circula la fel…

8 comentarii

 1. Nu ma dedeam la o parte neam. Merita o lectie pe masura tupeului de care a dat dovada… data viitoare sa nu mai cedezi asa usor.

 2. dog attack :)))

 3. sunt de acord cu tine ca nu a intrat bine, dar nu o sa schimbi tu lumea cu manifestari de genu, cand le prinde politia e alta treaba ( daca vor sa prinda, si sa amendeze) sincer nu stiu ce fac politistii, dar nu prea stau pe drumuri, radare, controale etc , nu stiu pentru ce iau banii stau la birou bine mersi
  drumuri bune

 4. Ca sa fie clar pentru toata lumea. Nu m-am bagat in fata lui ca sa fac pe cocosul, daca astepta sa trec de masina parcata pe dreapta poate ca se alegea doar cu niste flash-uri. In schimb el nu a avut nicio intentie sa ma lasa sa trec pe prioritatea mea.
  Daca vroiam sa i-o fac cu adevarat si aveam timp de pierdut pe la service-uri si politie + explicatii pe la firma (ca eram cu masina firmei) atunci l-as fi sters putin. De abia atunci ar fi avut cu adevarat o problema. Doar ca in acel moment nu eram nici eu mai breaz ca el.

 5. N-ar fi mai „curate” strazile daca politia ar putea sa aplice amenzi pe baza inregistrarilor video?

 6. Da… radarul din dreapta mereu iti da peste cap pornirile haiducesti. 🙂

 7. Sunt de acord cu Skodars. Cu o floare nu se face primavara, deci pe respectivii nu ii schimbi nici cu bataia. Genul de „grandomani”, ca sa nu le spun altfel, care uita de unde au plecat si apoi se pricopsesc cu SUV-uri, Audi, BMW sau mai stiu eu ce marca, ii vede Dumnezeu si tot li se intampla intr-o zi, intr-o forma sau alta. In locul lui Nikkos, as fi tras mai pe dreapta ca sa ii fac loc prostului. Cat despre amenda la politie, asa este, foarte plauzibil ca el sa nu fi fost sanctionat. Ca de…! + pt video.

 8. Ma baieti, cum faceti voi un manlist sa asculte Bach?

  Eu sunt ala.. care imi pun mintea cu toti prostii si incerc sa-i educ, adica clar daca il prindeam p’asta il dadeam cu spatele , doar ca pur si simplu te lupti cu morile de vant.

  Oamenii nu-i educi, daca au ajuns la varsta permisului si n-au invatat nimic nici nu or sa invete vrodata, cred ca in secunda 2 ala avea stres din cap intamplarea si la urmatoarea coloana intalnita era pe linia de tramvai.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!