Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Degetul mijlociu in trafic

Adăugat de pizma_n22
Raportează ca șters! 48

Am patit si chestia asta,fara sa gresesc… 🙂

Descrierea in videoclip.

13 comentarii

 1. Hahahaa, buna faza. El defapt tinea cheile 🙂

 2. Passat B6

  Las-o in pace pe saraca, nu vezi ca nici n-are bani sa-si ia blugi? E scumpa rata la masina 😀

 3. Sunteti superficiali. La o analiza atenta, este gestul arhicunoscut, dar este orientat invers. E ca si cum i l-ar fi aratat autorul cu mana stanga. Deci, omul si-a aratat singur degetul ca sa nu se mai oboseasca autorul sa ridice mana. 😀 😀 😀

 4. Sa platesti de 2 ori pretul pentru o pereche de „bluji” rupti in „jenunti” asta inseamna sa fii…………..

 5. @pizma_n22 Cand gresesti, de obicei e intors 🙂 De fapt, poate fi asa si cand nu gresesti, dar asta e impresia celuilalt 😀
  +

 6. Minte de jmeker, neuroni atrofiati si sinapse putine. Un soi de avorton care face umbra Pamantului degeaba. Evolutia speciilor mai produce si exemplare de astea. Nenorocirea e ca si-au facut rost de permise auto, cand n-ar trebui sa fie lasati sa conduca nici macar o trotineta prin curte.

  • Esti cam rau Kor. 🙂

  • Dimpotriva, sunt un om bun, tolerant si pasnic. Parintii si diverse arte martiale m-au educat asa. Dar toleranta si vorba buna merg pana la un punct, dincolo de care, pentru binele tau si al speciei umane, trebuie sa schimbi foaia si sa iei atitudine.
   Un prost e un prost, un nesimtit e un nesimtit, si e greu sa-i educi de la o varsta in sus. Nu e chiar imposibil, dar e greu. Greu de tot.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.