It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Depășire bâlbâită, la limită !

Adăugat de cipdmail
Raportează ca șters! 42

3 comentarii

  1. Putea sa iasa nasol, dar mie chiar imi place cum au actionat toti actorii: tu ai incetinit, baiatul depasit franat, tras pe dreapta sa faciliteze depasirea sau replierea, iar cel grabit frana si repliere.

    • criss_slc

      eu sunt: de acord cu comentariul tau, cu o singura exceptie: “baiatul depasit franat”. Asta, dupa parerea mea, este o greseala. Poate intru intr-o depasire hazardata. Am doua variante de rezolvare: fie accelerez si fortez depasirea (riscanta dupa parerea mea), fie franez (poate mai violent) si ma repliez. In situatia in care cel pe care il depasesc decide sa ma “ajute” si franeaza, iar eu la randul meu am luat decizia de a ma replia, nu face nimic altceva decat sa ma tina mai mult pe contrasens.

  2. @criss_slc are dreptate. Solutia corecta este sa pastrezi viteza constanta; daca vrei sa ajuti, sa tragi dreapta cat poti, ca aia il ajuta pe prost si daca-i reuseste depasirea si daca renunta, si mai ales daca se ajunge la triplare; poate ala care vine din fata are acceeasi inspiratie si incap trei masini pe o latime de drum.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!