Depasire in curba

Adăugat de OVIDYU_Tec
Raportează ca șters! 30

Si eu ar fi trebuit sa circul pe banda 1 doar ca in acea zona banda 1 nu este chiar in regula. El a venit din spate direct pe contrasens, nu a fost nici o sicanare sau altceva.

15 comentarii

 1. Mi-am facut popcornul, astept comentariile. Va rog sa fiti civilizati 😀
  @autor, nu ca ala nu e un cretin sinistru, dar ce are B1? Ca pare in regula, asa, la o prima vedere.

  • Parca zici ca s-a intamplat cine stie ce combinatie de scheme parabolice in trafic , ce avem in acest clip este un caz clasic de 2 caposi plin de orgolii.Ca B1 era proasta , cum sa nu , de gasit scuze se gasesc imediat tot timpul , pe filmare cat timp ni se arata manevrele bmw-ului , b1 este foarte ok.

  • Mihaela
   De acord cu tine, ala este un cretin. Cel cu Dacia de pe sensul opus cred ca a avut ceva senzatii tari romanesti. Dar asa ii trebuie, daca este si el pe B2 cand B1 este libera. 😋

 2. Depășiri de astea se fac in Iasi pe toată porțiunea E58 Iasi-Tg frumos si nu numai, ținând cont ca e o singura banda+acostament.

 3. Bine, bine, o fi ea b1 așa și pe dincolo, dar un ochi în oglindă tot mai arunci din când în când. Dacă erau cinci-șase în spate îi țineai pe toți la respect ?

 4. Inca ma intreb care e mai „destept”, autorul sau pilotul de bemeveu.
  B1 e in regula pe acel drum, doar tu crezi ca poti sa iei raie de la ea daca mergi pe B1.

 5. Fie s-au inmultit exponential dementii care circula pe sosele, fie numarul camerelor de bord. Unii joaca mult prea lejer ruleta ruseasca cu masinile. Pe sosele zburda libere tot soiul de specimene (beti, drogati, teribilisti, prosti sadea) in cautarea de noi victime.

 6. V- ati intrecut unul pe altul… in prostii! Tu pe B2…el pe contrasens…destul de periculoasa combinatie..

  • Cati dintre voi mai circula pe banda 2 cand 1 este libera si cati dintre voi depasiti in curba peste dubla continua? Se intampla sa ramai pe banda 2 cand drumul ti se pare ca este liber si sa nu iti dai seama cand vine unul foarte lansat din spate sa ii faci loc, dar cand te bagi in curba peste dubla continua aia nu este o intamplare, este o prostie facuta cu buna stiinta sa joci ruleta ruseasca cu viata…. Nu ma scuz, doar s-a intamplat sa nu imi dau seama ca pe acolo merg avioane.

 7. Pe filmare B1 pare ok , te duceai frumusel pe ea pana trecea bmw-ul , asta daca tot afirmi ca B1 e plina de gropi , reduceai viteza frumusel si aia era , puteai sa circuli pe B1 fara stres pana trecea celalalt de tine , el fiind pe B2 ma gandesc ca na , ar fi avut banda libera.

 8. Ce va mai pute unora B1 daca mergeti pe ea conform legii.Gasiti scuze,va lamentati,dar cum din cauza voastra un prostan v-a depasit pe linie dubla continua,gata,il aratati cu degetul si-l blamati.Nici daca te depasea prin dreapta nu ar fi fost bine,corect?

 9. Mentalitatea romanului care sta drept si judeca stramb nu se va schimba niciodata. Cand eu am postat un clip cu unul care o lalaia pe B2 pe autostrada A2, toti au spus ca este justificat, intrucat B1 este distrusa, iti rupi masina etc (nu stiu cum se face, dar masina mea e inca intreaga desi am mers pe B1 pe acea portiune). Aici, autorul nu mai beneficiaza de aceeasi intelegere, cu toate ca nu stie nimeni cat de bun sau distrus este asfaltul pe B1. Ok, admit ca autorul este “B2 lover”- se pare ca sintagma le produce unora o efuziune intelectuala), DAR, sa ne intelegem, ce a facut acel dement nu poate fi justificat sau diminuat ca gravitate prin redistribuirea responsabilitatii. Altfel spus, faptul ca altul greseste nu da dreptul nimanui sa fie dobitoc, ca apoi sa invoce drept cauză a propriei prostii faptul ca “adormitul” de pe B2 l-a obligat sa isi bage picioarele in linia continua si, eventual, in viata celor de pe sensul opus.
  Ce am spus pana aici nu este nici apologia circulatiei pe B2, nici vreo incercare de gasi scuze autorului.

 10. Dar chiar nu spune nimeni că BMW-ul putea trece pe B1 și să își vadă de drum, în locul idioțeniei pe care a făcut-o?
  Eu unul așa fac dacă cineva stă pe B2 și mă grăbesc…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!