Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Depasire la limita + prioritate de semnal

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 58

1. El crede ca SUV-ul ii garanteaza succesul daca depaseste in curba

2. Desi era in spatele meu s-a gandit sa se apuce sa ma depaseasca si pe mine si pe cel cu TIR-ul, dar urma curba..si surpriza

3. Ceata-n creier

4. Cand esti smecher nu-ti permiti sa fii al doilea la semafor

5. Prioritate de semnal. Vine, da semnal, trage de volan.

6. Grabit, cu greu asteapta sa treaca pietonii pe verde si el pleaca pe rosu.

5 comentarii

 1. Atâtea depășiri la limită mi-e dat să văd și chiar să trăiesc, că mă întreb dacă mai există și depășiri legale? Auzeam că există o propunere legislativă să nu se mai sancționeze călcarea liniei continue. Asta mei lipsește! Mă întreb oare ce rost mai are trasarea ei? Să fie numai linii discontinui dar și acelea numai pentru ghidarea mașinilor cu autopilot.

  • Depasirea pe linie continua este o idee buna daca se explica si in ce conditii se poate face, ex carute,tractoare si alte vehicule lente.Sa nu-mi spui ca nu ai depasit niciodata pe linie continua din cauza unui vehicul lent, pentru ca nu te cred. Cazurile prezentate de autor nu fac obiectul discutiei!

  • Se da totul peste cap in tara asta 🙁

  • Ai citit doar titlul articolului și interpretarea celui interesat să o ducă în derizoriu.
   Propunerea de modificare se referea la depășirea obstacolelor imobile aflate din diverse motive pe partea carosabilă și a vehiculelor care se deplasează foarte încet: căruțe, biciclete etc.
   În prezent, legislația nu specifică faptul că poți trece peste marcajul continuu dacă ai un obstacol în drum. Teoretic, ar trebui să aștepți acolo până dispare de pe partea carosabilă.

  • „Prin manevra de depăşire se poate încălca marcajul continuu, simplu sau dublu, care desparte sensurile de mers, pentru depăşirea obstacolelor de orice natură, oprite, staţionate sau care se deplasează cu viteză foarte mică, doar dacă vizibilitatea asupra drumului este mai mare de 20 de metri, iar lăţimea drumului este de cel puţin 7 metri“

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.