Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Depasire pe linia continua – E85, Spataresti – Falticeni

Adăugat de mishu88
Raportează ca șters! 22

Deci am zis că nu mai public videoclipuri din astea că poate fac rău șoferului din imagine. M-am săturat de astfel de specimene care ne pun tuturor viața în pericol! Aveam în jur de 60 km/h și BMW-ul din imagine (IS 96 DNA) mă depășește în mod inconștient apropiindu-se destul de tare de mașină. Ca după 500 de metri să intre la o spălătorie… Văd astfel de specimene zi de zi! M-am săturat, efectiv!

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/depasire-linia-continua-e85-spataresti-falticeni/

5 comentarii

 1. Claxonul se foloseste pentru a evita un pericol, nu pentru frustrati ! E problema lu ala ce face, nu te-a deranjat

  • Problema este ca daca ajunge sa te „deranjeze” unu dintrasta de cele mai multe ori se lasa si cu „tabla sifonata si poate si mai rau”.
   A spune ca daca nu te-a „deranjat” inseamna ca nu trebuie sa iei atitudine nu este ceva normal.

  • Pe aceeași logică, e problema autorului clip-ului ce face cu claxonul. Dar mă intreb, oare de ce ți se pare că a claxona „fără motiv” e mai grav decât să faci manevre ilegale la viteze ilegale?

   În ceea ce privește deranjul, viteza limită cât și linia continuă sunt puse acolo cu un scop: siguranța rutieră a tuturor participanților la trafic și nu doar a celor care sunt dispuși să încalce legea. Iar prin faptul că cineva trece pe lânga tine cu viteză ilegală și încălcând alte câteva legi, indiferent daca „vine” sau „nu vine” din față, iți poate pune viața în pericol. Siguranța celorlalți participanți la trafic nu trebuie să fie pusă în mâinile sau să fie la latitudinea celor care incalcă legile.

   Trebuie să înțelegi că depășirea vitezei legale cât și manevrele periculoase și ilegale îi pune in pericol pe toți ceilalți de lângă tine din trafic și nu doar pe tine.

 2. Ce-ai facut Mishule,ai scos de aici filmuletul?Ca inafara de descrierea ta si commul lui catalinp,nu e altceva.

 3. Era un procuror DNA care ianarziase la un flagrant la acea spalatorie. Patronul spalatoriei folosea un apometru care nu inregistra toata apa consumata.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.