Depasire pe linie dubla

Adăugat de marian.ionut
Raportează ca șters! 18

Intre Eforie Nord si Eforie sud, 2 mai, cand pe litoral a fost foarte aglomerat s-a trezit desteptu asta care nu a mai asteptat cativa metri unde incepea coada, sa puna vieti in pericol, am stat in spatele lui la 2-3 masini pana la Constanta. Pe seara am aflat de pe un grup de InfoTrafic ca individului i-a fost retinut permisul, probabil era baut.

Ce mai caută lumea:
 • depasire linie dubla continua amenda

13 comentarii

 1. Ce frumos!!!
  Și pe stânga și pe dreapta!

 2. Andrei Ciocan

  Da si tie iti place B 2…

 3. MrCristian

  b2 lover

 4. marian.ionut

  Da, poate si eu am gresit. Dar la cat de aglomerat a fost sudul litoralului nu cred ca mai contau benzile, se mergea haotic. Si nici n am apucat sa ma bag inapoi pe 1 ca dupa ce am trecut de golf, kia a aparut imediat. Buna treaba. Eu sunt de vina ca mergeam pe b2. Nu ala ca a depasit pe contrasens iar m-ai apoi i s-a luat permisul, Am fost un pericol. Ma scuzati👍🏻

  • Pai daca „nu cred ca mai contau benzile, se mergea haotic”, ce ai cu omul? A mers si el putin mai haotic decat tine, de ce te superi pe el?

 5. Esti proprietar de b2?

 6. Auzi…@marian.ionut … ma chinui de pe un jaf de telefon si nu vad comentarile de mai sus. Te-a intrebat careva de ce o arzi puternic pe B2 ? ROFL.

 7. kia s-a teleportat… atata timp cat u dai imediat semnal dreapta si te repliezi nu te deranja nimeni, treceau ambii pe b2.

  • aveam si eu un prieten ca tine… depasea pe DN si cand se replia ii taia fata aluia de pe B1. dupa ce ai depasit te repliezi dupa inca vreo 3 secunde ca altfel e ala fortat sa franeze sa-si lase distanta de siguranta.

 8. da de unde stiti voi care umblati cu „B2 lover” in gura ca nu avea alta masina in dreapta spate… pai nu stiti, dar presupuneti cum si eu presupun niste chestii despre voi

  • intr-o tara civilizata (nu vorbesc aici de tari bananiere ca romania) cel care devanseaza un alt vehicul circuland pe o banda inferioara primeste amenda.
   daca autorul filmului semnaliza imediat dupa ce trecea de masina argintie si se replia pe b1 sunt convins ca nu il „devansau” cei 2 in stilul asta…

 9. Hai sa comentez si eu: linia nu e dubla, e continua. 🙂 +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.