Depasire pe banda -1 pe E85

Adăugat de s23344
Raportează ca șters! 72

12 comentarii

 1. P’asta n-o mai văzusem…

  • Si eu credeam ca am vazut tot ce era de vazut pe E85…
   Dar din ce vad in scurtul clip, cum e mai bine pentru fluenta traficului? 2 + 1 alternativ sau 1 + 1/2 (acostament) tot timpul? N-am mai circulat de ceva vreme pe E85, cum e cu 2 +1?

  • Da și eu sunt curios. Am evitat E85 în ultimul an, dar știu că făcuseră 2+1 o bucată de drum. Mizil is the way to go.

  • In ultima vreme nici eu nu am mai ajuns pe E85, dar in anii trecuti faceam cateva drumuri pe an iar blocaje ca cel din film (se pare cand se trece de la 2 benzi la una) eu nu am vazut vreodata pe E85.

  • mai bine blocaje decât accidente mortale

 2. Si cu autostradå va face la fel 🙂

 3. si se plângeau, pe vremuri, ca de vina era ceașcă ca plantase copaci pe margine. Ce bun era unul de vreo 40 de ani așa bine crescut și intepenit. Plus ca mai țineau și umbra la pojghiță de asfalt de se toarnă acuma.

  • Proști tare ăia care se plângeau… Mi-e cam dor de copacii ăia de pe marginea drumului. Mai aveai umbră, răcoare, nu mureai de cald. Nu știu ce-or fi gândit de au tăiat la ei.

  • Au taiat copacii din cauza unora ca asta din clip sau aia care merg cu „180 la ora” pe DN… Ii dezlipeau greu de pe copaci…

 4. La ce masina avea cocalarul, putea sa mearga linistit pe aratura. Macar nu se mai inclina spre dreapta.

 5. Poate are noroc si da de un cap de pod mascat de iarba, de un sant sau o borna kilomatrica cazuta, iar atunci o sa-i sara impresiile si mucii pe parbriz :)))

 6. russian style

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!