It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Depășire de profesionist

Adăugat de Dey
Raportează ca șters! 71

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Sincer, țara asta se duce de rapa din toate punctele de vedere. Ca să supraviețuiești, trebuie să-ți bagi piciorul în ele de legi, reguli, bun-simț și moralitate. Cel mai jmeker câștigă.
*Data reală: 27.12.2017

9 comentarii

 1. Brrrr…
  Dar trecand peste continuitatea liniei, ca fapt divers, masina din fata ta a pastrat viteza constanta in timp ce era depasita? De ajutat, sigur nu a facut-o. Parca prea mult i-a luat tirului sa treaca de ea.

  • Problema nu e ca ala cu masina nu a ajutat, problema e ca profesionistul s-a gasit sa depaseasca cu toate ca are un tir din anii ’90 cu maxim 250 de cai care ar fi trebuit sa fie scos din circulatie cu 10 ani in urma. Cele noi sunt mult mai inteligente decat tiristul de rand si ar salva multe astfel de situatii, dar cat timp inca „merg” cele din ’90 aruncate de straini e pacat sa nu le foloseasca.

 2. …liniuta

 3. Imi place descrierea. Tirtristii de genul trebuie depasiti si dupa sa mergi cu 20 la ora in fata lor. Cum fac si ei pana la urma cu hardburile lor din ’90.

  • @Tevzadze, cam de unde si pana unde ai tras tu concluzia ca ala e un TIR din 1900 toamna? Ai masurat presiunea in pneuri, coeficientul de frecare cu aerul sau cum ai tras tu concluzia asta? Tare curios sunt…

 4. Il inteleg daca venea de-afara, dupa „n” ore de drum si de asteptat prin vami si vroia sa ajunga acasa, dar n-are nicio justificare pentru asemenea depasire. Nu risti vietile altora pentru graba ta.
  Poate ca si cel depasit putea sa reduca viteza pentru a-l lasa pe grabit sa reintre pe sensul de mers, deoarece cu masina rosie a mers depasirea. Urmatoarea putea sa fie ca un foc de artificii.
  Toate bune…

  • Era suficient ca cel depasit sa nu accelereze. De fapt, era obligat de lege sa nu o faca. Asta mi se pare a sta la originea faptului ca s-a ajuns intr-o situatie periculoasa.

 5. Pe unii ii mananca si de sarbatori… rusine.

  • Rusine, asa este. Dar celui cu turismul care a accelerat la iesirea din localitate desi tirul era in depasire.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!