It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Depasiri #24: Unde te asiguri prima data? (2)

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 35

Prima parte aici.

Fundal sonor: PIIPO – Mars.
Music provided by Frequency – No Copyright Music:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

8 comentarii

 1. 1:40, eu mă repliam – să am vizibilitate.

  • @T.C. De acord, era poate o varianta mai buna. Cam asa am facut la 2:40 dupa ce iepurasul-cisterna a sarit in fata iepurasului-Ford si situtia devenea neclara, putand sa vina masini pe sensul opus (ceea ce s-a si intamplat la 2:43).
   La 1:40 drumul in fata era liber, nu venea nimeni, iar zona de depasire interzisa apare doar la 1:48. Am considerat ca se poate continua depasirea astfel incat sa ne repliem inainte de-a ajunge in dreptul indicatorului respectiv (1:47) 🙂

 2. Depasirea este de departe cea mai periculoasa manevra in trafic. Sunt multe variabile …

  Eu depasesc in mod exceptional, nu fac din aceasta manevra un mod de a sofa. Cand eram incepator (carnet luat de o luna de zile) am depasit aiurea, nu am apreciat distanta corect si a fost la limita (a franat cel de pe contrasens). M-am speriat rau de tot … si de atunci depasesc numai daca e necesar si dupa o asigurare temeinica.

  Am constatat ca cei tineri depasesc fara noima si cei care au ceva CP sub capota. Ma rog, faptul ca ai peste suta de CP asta nu inseamna ca iti vor iesi toate depasirile.

  • @ucinrov „Depasirea este de departe cea mai periculoasa manevra in trafic” De acord, asa este. Problema e ca unii ori n-a fost invatati sa efectueze corespunzator manevra, merg dupa ureche, au vazut pe altii cum fac si se iau dupa ei etc., astfel incat ajungem uneori exact acolo unde n-ar fi cazul.

 3. GeluCj….nu-i problema ca depasesc..doar te asiguri tu si pentru ei..n-ai ce sa le faci 🙂 +

 4. Un sfat de bunsimt dar……… si matale faci doua greseli in care depasesti in siajul altora.O sa zici ca aveai de toate( vizibilitate, timp, experienta, fler,… bani in paradisuri fiscale etc) ……..dar………….

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!