Depasiri

Adăugat de perole
Raportează ca șters! 151

Cred ca nu e nevoie de descriere amanuntita…

16 comentarii

 1. Lucianian

  ti-au tremurat putin chilotii la ultima depasire

 2. Surprizantor, dar acum nu. Nu stiu de ce, de obicei la astfel de faze cand treci simti ca picioarele se incalzesc. Sotiei da (ea vorbea la telefon in timpul actiunii) si a spus ca nu stie daca a fost atat de aproape de un accident pana acum.

 3. DeathKnight

  Si el a depasit regulamentar ? Daca da, fatal combo… Mi-ar fi tremurat sufletul, nu piicoarele. As fi tras pe dreapta sa-mi revin din soc…

 4. Da, si el a depasit regulamentar, numai ca a fortat in loc sa renunte. Trebuia sa vada macar Opelul, daca nu si pe mine. Din pacate nu e prima data cand trebuie sa ies de pe carosabil sa fac loc celor care depasesc. Aici era riscant ca drumul nu era prea lat si era parapet in dreapta.

 5. + da ultima …e cu morcove si iepure si vanator toti de mana 😀

 6. sincer sa fiu si tu ai fortat, puteai sa te repliezi in spatele opelului, ala cu vw mai avea putin si termina depasirea unui tir, si tu mai aveai putin, dar opelul e mai scurt.

  Da, nasol combo-ul acolo! si mai sunt zone unde ai voie si e riscant la fel cum sunt cateva zone unde ai vizibilitate pe linie continua. Nu calc linia continua pe valea oltului, ca timpii oricum ii fac din franare tarzie 😀

 7. Ai sa-mi bag ******** ce final cu strans de buci.

 8. Nu cred ca a fortat nici unul… pur si simplu, cum scria cineva mai sus, „fatal combo”.
  Probabil ala o fi vazut opelul insa nu l-a vazut pe perole care era dupa tir in momentul ala.

 9. Daca ultima faza, chiar putea sa fie ultima.

 10. @ionut.catalin: ai uitat grădina.

 11. Opelul ala = Calcaiul lui perole….
  +

 12. stresu: dupa cum se vede, prima actiune este cu jumatate de ora inainte de final. Intre timp Opelul s-a indepartat (cand a depasit pe interzis). Am ajuns in urma dupa o jumatate de ora. Atunci a facut o figura similara cu cel din prima faza, numai ca am anticipat si am lasat sa treaca inainte de a intra in depasire.
  Oricum aici nu el e protagonistul, am pus fazele cu Opel, fiindca oarecum era implicat si inainte a facut cateva figuri mai interesante.

  Cat despre daca am fortat sau nu. La momentul respectiv nu mi s-a parut ca am fortat, cand am intrat in depasire aveam loc ca sa termin fara probleme depasirea, si cum se vede am si terminat (altfel iesea urat de tot si nu mai scriam aici).
  Revazand inregistrarea, da, se vede VW-ul deja cand sunt langa Opel, dar la momentul respectiv nu am observat, numai cand am trecut deja de el.

 13. GoguldeMetal

  Ultima…asa cum a spus un antepostator, a cam fost cu morcovi, iepuri si vantori de mana…stiu ca marcajul rutier permitea depasirea, insa eu cred ca m-as fi abtinut un pic, pana intram in linie dreapta…pe partea stanga sunt niste copaci/stalpi etc., care mascau aproape perfect celalalt sens…inclusiv tir-ul + VW-ul…daca ar fi fost alt vehicul in afara tir-ului, care sa fi mers cu o viteza mai mare, chiar si fara VW ar fi fost destul de nasol…oricum, perole, ai avut noroc…bafta in continuare !

 14. RainingBlood

  Ce camera folosesti?

 15. Rollei Car DVR-110

 16. stephanb83

  Va-le-leuuu… horor

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.