Depasiri la un pas de accident + accident grav. Romanian Style

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 62
 1. Incepatoare la Ploiesti. Asa NU!
 2. Accident grav pe DN1. Sper ca cel resuscitat nu a murit.
 3. Giratoriu Brasov. Neacordare de prioritate.
 4. Neatentia la volan poate duce la tragedii. Felicitari celui din Ford care a reusit sa-si salveze familia.
 5. O batranica ce ar trebui mai bine sa stea acasa decat sa ocupe banda 2 aiurea.
 6. Doi raceri care se „distreaza” si fac depasiri la limita, aiurea.
 7. Un ..motociclist
 8. Acelasi motociclist nu e vazut de un BMW-ist care se apuca de depasire inainte de curba si e foarte aproape de a produce un accident urat. Noroc ca au incaput 3 masini in paralel, iar cel din contrasens aproape oprise. INCONSTIENT CU BMW!
 9. 2-3 minute mai tarziu am ajuns in acelasi punct cu cel cu BMW-ul. Pentru ce a riscat viata familiei lui si a altora? Pentru a ajunge cu 3 secunde mai devreme intr-un giratoriu? Evident, nu se mai grabea acum..

4 comentarii

 1. Mai e cineva care nu e încă convins că 99% dintre soferii de BMW sunt cei mai mari cretini si jegosi șoferi din tara? Vara trecută, în orașul unde a fost Lărgutza primărita, la o terasă poziționată chiar în buricul târgului si chiar lângă o arteră principală cu cate doua benzi pe sens, bineînțeles că o bandă era transformată în parcare. La un moment dat a venit un flăcău de vreo 20 si ceva de anișori si a parcat un BMW seria 5,fix cu botul către terasa, perpendicular pe banda 1, ciupind si ceva din banda 2. Nimeni, dar absolut nimeni nu i-a zis absolut nimic. După vreun sf de ora, am trecut pe la masa lui ca era singur singurel si l am întrebat zâmbind. De ce a parcat în felul ăsta, ca avea locuri de parcare la vreo 100 de m de terasa. Raspunsul a venit sec. Si de ce as mai veni la terasa daca nu vede lumea cu ce masina am venit? Am achitat nota si am plecat împăcat ca am aflat cam ce gândire au acești zei ai străzilor.

 2. De ce mergi pe banda 2 cand banda 1 e libera? Nu conteaza daca ai sau nu pe cineva in spate…

 3. IntamplariDinTrafic 0:58, Dap, pe tarlaua lui n-a apucat inca sa creasca un giratoriu si sa se dea putin prin el.
  1:33 Cea cu Smart-ul n-a gresit cu ceva 😉 Prostul care a depasit acolo (1:35) insa poate ramane linistit fara permis, iar claxonul de la 1:49 nu prea avea vreun rost practic 😉
  3:39-3:50 Idiotul cu BMW-ul nu are ce cauta pe drumuri daca asa forteaza depasirile.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!