It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Depasiri pe DN1/E60 la intrare in Huedin

Adăugat de mac15ydd
Raportează ca șters! 100

Cand ai un Logan rosu il poti confunda usor cu un Ferrari ?

14 comentarii

 1. Lucianian

  da sa nu lasati si voi spatiu intre masini, sa nu depaseasca nimeni…

 2. Lupu Radu

  @Lucianian ce spatiu sa lase ma? nu ai vazut ca incepuse sa se stranga coloana si se mergea pe frana? ala este un sinucigas dement. Nu mi ar parea rau decat daca ar lua si pe altii dupa el. Despre el…..cel mai gros pom!

 3. Lucianian

  Asta e coloana? E o platforma in fata fordului si un tir sau atutocar in fata platformei.Se merge in frana? Singura frana este cand presupun ca incearca sa depaseasca cel cu platforma si vede loganul ca se apropie si probabil ca se sperie. Linia este discontinua, deci depasirea este permisa. Recunosc ca a fost dobitoc si ala cu loganul dar nu ar fi incomodat pe nmeni daca autorul video-ului ar fi alsat loc intre el si ford si daca fordul ar fi lasat loc intre el si platforma. De ce va place sa stati in curul aluia din fata nu stiu…

 4. Lucianian: aia e o coloana formata in miscare, toti vor sa depaseasca obstacolul/vehicolul lent din fata. E diferenta intre o astfel de coloana si o coloana dintr-aia cind toti merg la 30-40m unul de celalalt cu viteza constanta si pe care poti s-o depasesti cum vrei. Daca pidarul ala se asigura putin sa vada ce e in fata totul era bine, dar probabil cazanul lui a prins si el 100Kmph prima data in viata lui si soferul a vrut sa savuteze inca putin mirificul moment cu pretul linistii celorlalti participanti la trafic.

 5. The Missle

  Doamne ce retard…….asa mori pe drum din cauza taranilor cu CI de oras, care conduc tigai si lighene…………

 6. problema ca este ca in caz de accident mai nenoroceste si pe altii…daca vrea sa fie erou…”ia mai nene directia unui stalp sau copac si pupal cu 120 km/h”…

 7. asta cu golanu se crede shumi de romania :)) (nu am nimic cu cei care au statiile, si eu am………. dar frate, unii daca au auzit „liber”, se gandesc ca gata, sunt ca pe calculator la NFS)

 8. laleaua-n branza.
  e o portiune de drum drept (cca 1km), urmata de o curba la stg in rampa inainte de podul peste calea ferata, cam 200m de la parcarea cu cele 2 camioane de pe finalul clipului. daca ai coloana in fata si ratezi inscrierea in depasire din timp, te infigi in cei care coboara panta (de obicei se pregatesc s-o calce pe portiunea dreapta)… oricum, daca voia sa depaseasca, 1 min rabdare si dupa pod sunt 2 km drum drept cu vizibilitate garla.

 9. retardar cel cu loganul, n-am ce zice, dar si cel cu focusul din fata nu este mai prejos, s-a riscat, nu are numere pe masina si sta in spatele platformei spera ca poate trece neobservat.

 10. alexgrasu

  @Ionutz: Asta crezi tu. „Afisul” ala de pe luneta e numarul de inmatriculare. Daca te uiti cu atentie o sa vezi ca are si in parbriz un „afis” 🙂

 11. o fi avand el golan, dar statia mai adauga inca 50 de cai(pt cei care nu stiau) si a crezut ca isi poate lua zborul:))

 12. Era bun un acostament ca ala de pe E85.

 13. Doamne ce cretin

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!