It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Depasiri Mioritice… ep. 2

Adăugat de areveul
Raportează ca șters! 54

1:30 minute de depasiri romanesti, in 6 acte.

Ultima faza vine si cu o intrebare… (l.e.) detaliile se pot culege foarte usor din clip…

13 comentarii

 1. Presupun ca tu erai vinovat pe motiv de „neasigurare la schimbarea benzii” si din cate vad avea semnalul pus, oricum nu stiu daca l-a pus dupa tine, inaintea sau in timpul manevrei, dar cred ca tu erai scos vinovat.

 2. Nu am acordat prea mare importanta la cine a semnalizat primul… doar ca el a inceput depasirea din curba cu linie continua, eu am asteptat sa pot face depasirea legal, dar el era deja in depasire …

 3. tu erai scos vinovat… in afara de asta nu pot sa nu observ ce peisaje faine la unele faze 🙂 +

 4. Cred ca mai mult de culpa comuna nu iesea, totusi depasea pe linie continua… asa e, drumurile Romaniei sunt cu adevarat spectaculoase… mai ales cand te indrepti spre Sibiu dinspre Cluj, atat vara cat si iarna.

 5. @areveul

  Cum dovedesti tu ca depasea pe linie continua? In momentul in care ajunge in dreptul tau si este vizibil pe camera, exista linie discontinua de o gramada de timp. Poate a plecat din spatele tau, mai repede ca tine.
  Dovedeste ca nu-i asa. 🙂

 6. Stop cadru la 1:20, se vad clar si marcajul si indicatorul care permite depasirea… I rest my case 😛
  Asta cu plecatul din spate mai repede e clara, eu eram cu un tanc :))

 7. Se pare ca vorbim de faze diferite 🙂 . Eu ziceam de aia de la 1:07 🙂 .

 8. Haha… acolo a fost alta faza, eu semnalizam demult dar l-am vazut ca o sa iasa din coloana ca venea tare din spate, acolo m-am referit strict la prioritatea de semnal, el oricum nu semnalizase depasirea… trebuie sa-mi pun si o camera in spate, am multe faze pe care nu le pun din cauza aceasta, inclusiv un accident pe la bulgari…

 9. TraficMadrid

  Colegu’ la minutul 1:00 aveai capota intre-deschisa….. :)), nu ti-e frica???

 10. Nu e intredeschisa, vorbea masina cu duba din fata 😛 … era inchisa la maxim lipseau doar tampoanele de cauciuc… improvizasem eu ceva pe la Cluj dar nu a tinut tot drumul spre Bucuresti…

 11. Chiar daca venea depasea pe linie continua si tu ai inceput depasirea pe discontinua nu inseamna ca nu trebuie sa te mai asiguri.

  R: reflexul trebuie sa fie acelasi!

 12. Cand nu te asiguri la schimbarea de banda esti vinovat … ce a facut el anterior nu conteaza, chiar daca ai avea camera si pe spate.

 13. Acolo da, duba depasise ceva mai OK, la faza a doua e problema… e riscant sa depasesti de pe linie continua spre zona cu linie discontinua, ca nu stii cine da peste tine… dar pentru melteni nu mai conteaza ce „scrie” pe jos.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!