It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Depasiri periculoase

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 34

Ne miram ca se petrec accidente multe in Romania. Principala cauza sunt soferii care nu respecta niciun indicator, marcaj etc., dar si starea drumurilor lasa de dorit.

10 comentarii

 1. dacă starea drumurilor ar fi ireproșabilă, crezi că s-ar conduce mai bine??

  mă întreb dacă o monitorizare video intensivă a drumurilor și amendarea la sânge a tuturor celor care fac astfel de manevre criminale ar putea aduce o schimbare în mai bine. e doar o idee…

 2. Unde e zona asta faina? (prima parte a filmuletului)

 3. Ma intreb daca nu e filmat prin zona Sucevei, acolo am vazut foarte multe magarii de genul asta (a nu se intelege ca nu sunt si in alte parti, dar acolo erau multe/distanta scurta)…

 4. @lupimaudk 0:12 Grabit mai era semiprofesionistul, cu remorca lui cu tot.
  +

  • lupimaudk

   Dap, am fost o luna in concediu in Romania dar la cum is drumurile si la cum se conduce nu-mi mai trebuie, n-am putut sa conduc relaxat tot timpul trebuia sa fiu cu ochii in patru,cel mai enervant credca sunt unii soferi de tir care daca eu mergeam regulamentat ei veneau pana in fundul meu si bagau claxoane 😉 JUNGLA .Am vreo 800 de gb de editat, cand voi avea timp nu stiu;)

  • @lupimaudk Cunosc senzatia, iti lasa un gust amar cand te intorci de-afara 🙁 Insa trece la un moment dat si-o luam iarasi de la capat.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!