It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Depasiri stupide

Adăugat de Drooopy
Raportează ca șters! 36

Traversat 2200 km prin 7 tari fara absolut nicio problema ca sa am posibilitatea sa mor in Romania.

 

Ce mai caută lumea:
 • ganduri stupide

6 comentarii

 1. Aceeasi senzatie si la un drum de doar 1500km, din care 300 in tara.

 2. imi cer scuze, dar nu prea inteleg a doua faza. Ala cu Passat-ul a gresit?

  • Nu, n-a gresit. 🙂 A gresi e omeneste. E doar prost, vitezoman, si idiot. Idiotii nu gresesc niciodata, pentru ca n-au simtul autoconservarii, se cred zei, si intotdeauna ce fac ei e pur si simplu ceea ce le trece prin mintea aia marunta a lor sa faca, nu ce ar fi logic sa faca.

  • ok, atunci eu nu inteleg ce se intampla. Poate de vina e berea (care e intr-o cantitate destul de mare in momentul asta). Dar totusi, de ce a gresit? Ca nu vad sa fie interzisa depasirea. Iar pe cei din fata nu ii vad sa semnalizeze intentia de a parca pe partea opusa a drumului.

   Ma gandesc ca daca autorul ar folosi intr-adevar o camera pentru a filma, nu as mai pune intrebarile astea tampite.

   *hic*

  • Pur si simplu depasirea aia e stupida in sine. Aproape de o curba, chiar daca usoara, vizibilitate redusa, cu o masina in fata care vireaza, legal sau nu, stanga. In mod normal depasesti din necesitate, pentru ca cel din fata, din varii motive, merge sub viteza legala in zona. iar cand o faci, o faci in siguranta si nu-ti asumi nici cel mai mic risc inutil.

   Unii insa depasesc doar pentru ca nu suporta sa fie niciodata pe locul doi, sau asa ceva. Sau ca sa demonstreze ca au masini mai puternice (de parca o masina mai mica n-ar putea atinge si ea 170 km/h… De obicei astia nu stau prea mult pe ganduri si depasesc cand li se nazare, nu cand sunt conditiile intrunite. Si in final nu castiga decat 5 sau 10 secunde, per total, pentru ca 2 km mai incolo dau de alta coloana…

 3. Planeta Moldova!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!