Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Derapaj (ne)controlat Valea Oltului

Adăugat de Hessis
Raportează ca șters! 83
Nimeni nu a patit nimic, masina nu a avut nici o zgarietura sau vreo janta stramba. La volan era o doamna de vreo 50 de ani.

11 comentarii

 1. De fapt a pierdut controlul. La ce conditii de trafic erau in momentul acela si la cat de incet rula, nu aveai cum sa sa derapezi. Tantii este cam varza in ale soferiei. Si tu te-ai riscat un pic cand ai depasit. Putea sa ia piciorul de pe frana si sa te ia in plin.

  • Ionut1984

   Nu cred ca e neaparat varza. Iti dau si explicatia. Daca masina e din 2012 cumparata de noua de doamna, probabil are cauciucuri 2012 🙂 There you go 😛

  • @Ionut1984 De aceea statiile ITP ar trebui sa-si faca treaba. Nu ai cauciucuri conforme, nu primesti OK.

  • Ionut1984 , da este o soferita varza, daca nu sti ca trebuie sa schimbi cauciucurile la un interval de timp esti varza. Un sofer nu trebuie sa stie doar sa apese pe 2 sau 3 pedale, sa invarta un covrig , sa mestece in mamaliga cu schimbatorul si sa se fardeze in oglinzi.

  • Epic
   Legislatia este prost gandita. La ITP nu au dreptul sa verifice decat cateva elemente legate de anvelope (dimesiunea sa corespunda cu cea din CIV, adancimea profilului sa fie de min 1,6 mm, sa nu fie pneuri diferite pe aceeasi punte). Din pacate, nu poate nimeni sa respinga masina la ITP pentru ca anvelopele sunt din deceniul anterior, cat timp profilul are adancimea minima legală.
   De aceea vedem pe strada masini cu pneuri SH vechi de 8-10 ani, luate fiindca au fost candva din categoria premium si inca au „carne” pe ele, domnule.

 2. Mie mi se pare ca soferul sau soferita a controlat destul de bine situatia.

  Ciudat totusi cum a derapat masina din senin. Tot mai des vad ca vopseaua folosita la marcaje este foarte foarte alunecoasa.

  • Ionut1984

   Boss. Cauciucurile antice sau re-esapate. Nu are nici o treaba vopseaua.

 3. De remarcat străduința șoferiței de a rămâne cu orice preț pe banda a doua. Eu cred că de aici i s-a tras…

 4. La cum misca masina nu ma mir ca s-a dus aproape in sant. Cine saracia bruscheaza in asa hal de volan? Se vede cum bruscheaza volanul inainte de a derapa

 5. A virat, a indreptat volanul si a virat scurt din nou. Chestia asta facuta in curba, in combinatie cu niste cauciucuri imbatranite, duce exact la ce se vede in clip. Bine ca nu a avut TIR-ul imediat in spate, ca se lasa cu chestii nasoale de tot.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.