Derapaj Timişu de Sus

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 46

Un nene a făcut o buba şi a dat cu maşina in şanţ. Cel mai probabil venea de sus cu viteză prea mare şi a derapat. Filmat ieri, 28 iunie 2011.

10 comentarii

  1. zona este destul de sinuoasa si in principiu trebuie sa adaptezi viteza la intrarea in curbe.in cazul de fata este vorba de o duba ford transit cu tractiune spate,carosabil umed si cu siguranta masina nu era incarcata.pur si simplu a franat la apropierea de curba,insa viteza era prea mare si a derapat.cam asa sa intamplat.

  2. s-a intamplat fiindca multi pusti de 18-19 ani, cu experienta foarte redusa, incep sa conduca dube. Din punctul meu de vedere e o greseala majora in legislatie aceasta impartire numai dupa greutatea vehiculelor. Una e sa conduci o masina de scoala de soferi, alta o duba mare.

  3. sincer, eu cred ca venea de jos, a fortat sa urce sau sa depaseasca, tractiune spate (propulsie?) si uite asa a luat volanul la invartit

  4. sau poate a revitat pe cineva si a ajuns in sant…+

  5. @zoso n-ai filmat cand ziceai ca te-a luat politia cu 102 ? 😀

  6. La T5-ul de la minutul 0:07 nu se aplica (oare) legea cu folosirea luminilor de intalnire (faza scurta) pe timp de ploaie/zi ? Iar cel din sant ,cred ca a „piscat”frana in curba pe carosabil umed si i-a „fugit”dosul , n-a putut redresa si rezultatul e vizibil. Mai ales cand duba e goala ,dosul fuge nemaipomenit de repede… Poate avea si niste „slickuri” … +

  7. Au sarit gibonii cu minusuri? Au sarit.

  8. r3ply, nu e nimic de arătat.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.