Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Derapaje controlate la limita pe mazga / inghet + oboseala la volan

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 32

***Acest clip este un exemplu de ASA NU.***

Aveti mare grija si dati importanta maxima atat oboselii la volan, cat si starii partii carosabile! O clipa de neatentie sau un moment nefast poate duce la un dezastru. Si cel mai important, nu va antrenati la un mers agresiv cu ceilalti participanti la trafic asa cum am avut tendinta sa fac eu in acest clip!!!

 1. O depasire personala, facuta mai in scurt, dar fara sa fortez pe vreunul dintre ei sa franeze – s-a speriat cel din contrasens, probabil crezand ca nu voi termina asa repede depasirea
 2. O serie de depasiri periculoase, am intrat fara sa realizez intr-o situatie creata periculos de cei din fata care s-au speriat si au terminat depasirile in mod neasteptat. Din fericire eu aveam suficient timp si deja ma oprisem pentru repliere, dar se oprise si cel depasit, asteptandu-ma sa intru in fata lui
 3. Cu cat inaintam, fiind noapte, iarna, umezeala si incepea sa inghete, drumul avea portiuni cu mazga si inghetate / alunecoase, prima faza de derapaj necontrolat am vazut-o la cel din fata mea cu BMW care a accelerat nepotrivit in curba si l-a furat de fund. Apoi a depasit inutil pe contrasens riscandu-si permisul.. In curba imediata urmatoare a derapat din nou si am derapat si eu, noroc ca nu m-am pierdut cu firea si desi eram obosit dupa peste 8 ore de condus, am redresat la timp si corect masina.
 4. Mai tarziu putin, cel cu BMW-ul derapeaza usor din nou, se pare ca nu se invata minte..
 5. 30 min mai tarziu, intre Rasnov si Predeal, un racer vine lansat cu peste 120km/h din spate, pe jos partial umed si alunecos, ma depaseste chiar inainte de curba, din contrasens vine masina, revine pe banda si ii fuge fundul, a fost la un pas de a pierde controlul
 6. Cateva curbe mai departe, acelasi racer prost se apuca sa depaseasca o cisterna intr-o curba cu vizibilitate zero, la finalul depasirii derapand din nou si fiind la un pas sa zboare de pe drum

7 comentarii

 1. Vilbroken

  Dar unde va grabiti ??

  • ing.tudor

   Ca sa ajungă toți aproape deodată în următoarea localitate, în spate la următorul camion ori semafor, unde ii ajunge cel ce merge LEJER în 2 min. sa zicem. La 60km/h media, 2 min. (cât durează un semafor în medie) sunt 2km avans pt. BMW-uri IN STRES.

 2. ttclujnapoca

  Ma astept ca masina ta sa aiba esp. Deci crede-ma, te ajuta mai mult decat crezi. E foarte greu sa redresezi cand nimic macar nu te astepti. Fara esp, cand pleaca, nu mai apuci sa ii dai inferioara si sa accelerezi.
  Frumos clip, +
  Ps: ce masina ai?

  • ing.tudor

   Nici ESP nu garantează 100%, o singura data e forțat prea mult și devine extrem de periculos.

 3. Problema ta nu e aderenta ci faptul ca te bazezi pe ce fac altii in timpul depasirilor.
  Daca vei continua e doar o chelstie de timp pana se va intampla ceva. Si, pentru faptul ca-ti place sa mergi tare, se va intampla urat

 4. Care e diferența dintre tine si idioțiii cu Bmw uri?

  • ing.tudor

   Diferența pe care o crede ca numai el, din toți de acolo, o are, este căco ‘nstientizeaza „***Acest clip este un exemplu de ASA NU.***”

   Ce sa înveți de la clipul asta?
   Ca să circuli prudent și sa fi atent la cei ce vin din sens opus, sa încetinești chiar dacă ai tir în spate ce nu suporta sub 90 în exterior și asa mai departe. Nu ai de unde sa ști când vine autorul pe drum.
   Asa apar” melcii”, categoria prudenta care sunt blamați la 50km/h in localitate. Doar nu or fi numai vitezomani pe drumuri. Doar ca „melcii” nu ies în evidenta și avem tendința de a retine doar racerii. Statistic vorbind sunt mult sub 10% cei ce respecta limitele de viteză, calitatea unui popor se vede imediat și din atitudinea aceasta individuala, numai ce intri într-o tara.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.