Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Despre benzi

Adăugat de tetele
Raportează ca șters! 32

Greu cu incadrarea, preselectarea si mentinerea benzii, cu intratul in banda sau cu sensurile de mers, mai ales in caz de aglomeratie.

Contine usoare urme de limbaj licentios.

5 comentarii

 1. @tetele Unii stiu sa se incadreze foarte bine pe benzi … cele de pe sensul opus de circulatie (0:39, 1:29 etc.) 😀 +

 2. I-ai explicat frumos cum se face,bravo. +

 3. psychobyte

  La tine e si un pic de efectul camerei sau ceva nu se leaga. Esti nemultumit ca nu se incadreaza si ca ajung sa nu respecte marcajele, vorbesc aici mai degraba la cele pentru selectarea directiei de mers de pe benzi, apoi nu esti deloc cooperant in trafic cu ceilalti participanti. Nu aveai unde sa te duci ca aveai semafor sau era blocat dar nici nu lasi. Faza cu tipa si mai era una parca in care ai procedat la fel (nu ma refer la camion, aia era „prioritate de gabarit” si e un meltean). Apoi daca sa zicem avea marcaj de alta directie decat unde voia ea si tu nu ai lasat-o, te incurca si mai mult. Stiu ca ai prioritate si da nu e frumos sa se bage cu japca dar nici nu ai schitat vreun gest ca ai sa lasi de la tine. Parerea mea, gresita sau buna asta e. Sunt melteni in continuare care o sa procedeze in continuare cum stiu ei, cu aia ar trebui sa te certi ca aia o sa se bage indiferent cat ai claxona tu, chiar cu riscul unui accident.

 4. @psychobyte: pe cuvant ca ii las pe cei care semnalizeaza si se asigura. Sau care macar din priviri imi cer voie sa se bage. Cred in respect reciproc si in fluiditatea traficului datorata soferilor, nu regulilor. Insa pe cei care sunt de-a dreptul nesimtiti si cred ca li se cuvine strada intreaga, nu i-am lasat si nu ii voi lasa. Daca insista si ajung la o coliziune, n-o sa fac nicio amiabila si o sa mergem la politie (cu inregistrarea video, desigur) ca sa vada ce frumos e fara carnet cand sunt nesimtiti.

  Nu am facut un filmulet cu mine dand prioritate desi chiar nu e nevoie pentru ca scopul prezentei mele pe aici este sa ridic semnale de alarma, si nu sa ma laud, dar crede-ma ca am material mai mult decat suficient pentru asa ceva. Mi-e chiar mult mai greu sa selectez fazele de genul asta, cu nesimtiti, decat mi-ar fi sa le selectez pe cele in care sunt baiat simpatic 😛

 5. Exemple din videoclipul de mai sus:
  – taxiul de la 0:27 care intai se baga, apoi semnalizeaza
  – tanti de la 1:21 careia ii explic la 2:01 ce a gresit (iar apoi o las sa treaca ia prima, desi am taiat filmul inainte sa se vada ca am facut asta)
  – Polo de la 1:33, care, desi am stat cu ochii NUMAI pe el de cand l-am vazut, era foarte preocupat sa se uite la trafic mai degraba imi arunce o privire si sa ma anunte ca se baga. Ulterior, la 3:06 incearca sa taie coloana.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.