Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Cu si despre pietoni si soferi

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 54

Doar cateva faze cu pietoni care dupa parerea lor traverseaza regulamentar. Traversatul cu ochii in telefon, pe langa trecere, pe rosu sau oricum altcumva decat perpendicular pe aceasta si doar dupa o prealabila asigurare, nu se numeste traversare regulamentara. PUNCT!

De asemenea, parcatul inainte de trecerea pentru pietoni, a devenit un obicei pentru multi conducatori auto, posesori de permis, care au impresia ca sunt soferi.

Faza cu biciclistul aproape incalecat de posesorul de permis care habar nu are nici de cele mai elementare reguli de circulatie si de bun simt este un mic bonus.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/despre-pietoni-soferi/

10 comentarii

 1. Excelent video.

 2. Salut. De unde ai cumparat camera si ce pret a avut?

  • De „afara”. 53 $, dar o gasesti la noi la vreo 320 lei, si o ai de azi pe maine, nu in doua luni. Xioami 70 mai pro.

  • Huffy.. De la Aliexpress sau Joom ?

  • AragazCuBuleDeAer

   @Kata, daca intri pe 70Mai.com, te trimite la magazinul lor de pe Ali.

 3. Imi place. Esti primul taximetrist care are umor colorat !

 4. Frumos cer la 1:28

 5. 1:07 … destept cu acte

 6. Big like ! Cu scuzele de rigoare , esti singurul taximetrist ok intalnit pana acum in trafic ( bine , sunt din Bucuresti unde taximetristii sunt …….. ) ! Dupa accent esti …..maramuresean ….. sau ardelean ?

 7. Huffy 0:52, 2:15 Neatentia si prea multa graba le pot aduce usor o pauza de-o luna pe bara. 2:50 Ha-ha, thumb up pentru atentie si reactie 🙂
  +
  P.S. Traversarea pe trecerea marcata, chiar cu telefonul la ureche, cu ochii in cer sau asemanatoare nu e propriu-zis neregulamentara, insa poate fi foarte daunatoare sanatatii asa cum se vede si din imagini 😉
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.