It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Desteptul cu Toyota

Adăugat de piticu
Raportează ca șters! 20

Observati va rog cum se baga baiatul cu Toyota de pe dreapta pe stanga, face slalom crezand astfel ca reuseste sa ajunga primul. In final ajunge tot in spatele meu si imi taie calea la intersectia cu Coltei. Dar asta nu e tot … n-a fost singurul destept.

9 comentarii

 1. +
  ma enerveaza fraierii care cred ca fac „slalom printre cretini”, cand ei sunt aceea de fapt!

 2. Daca nu te incurca cu nimic (semnal din timp obligatoriu) nu vad nimic rau in asta. 🙂 Pe cei care fac slalom ii observi usor in oglinzi.

  Mai mult am boala pe cei care nu respecta benzile de circulatie, ies de pe stradute fara asigurare, samd.

 3. Si daca ma ghidez dupa numarul lui, iarasi a scapat cu bine evreul 🙂 Insa nu si cu cap 🙂

 4. esti paranoic…

 5. era si timp de facut slalom,partea carosabila era uscat,dar topirlanu stie ca masina are sisteme de siguranta ca,ESP,ABS,PCR,UDMR,PDL,x sisteme,dar ca sa te si bucuri de ele trebuie sa stii si in ce conditii ele functioneaza,ca daca ai calcat ambreiajul,adio arme,ramai doar cu ABS-ul,sau genul lui de topirlani se mai bazeaza si pe sistemul de siguranta al celui caruia ia taiat fata,sau merge pe premiza „lasa ca pune frina”…+

 6. Am comentat initial la faza cu Coltei, dar aici cred ca s-ar fi aplicat mai bine principiul „daca vezi ca-i prost, lasa-l sa se duca”.

 7. macrameu:
  Te-ai uitat la numarul masinii? 🙂

 8. @on1x1 uită-te la 0:15 și zi-mi și mie: unde e semnalul ăla de care zici tu?

 9. Observasem la 0:15 ca nu a dat semnal, chiar am specificat „semnal din timp obligatoriu” dar nu m-am exprimat prea clar. 😛

  Nu inteleg de ce nu pot sa mentina semnalul pe tot parcursul manevrei, ma oftica aia care ciupesc semnalul pentru o secunda.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!