Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

„Desteptul” zilei.

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 87

„Desteptul” zilei, sau cum poate demonstra cineva ca are mintea mai ingusta, decat permisul pus in dunga.

15 comentarii

 1. Să -i zicem, mai degrabă, neatenție.

  • Eu nu ii zic, fiindca nu e…
   „Neatentie accidentala” = fiind atent la cei care veneau din stanga / fiind intuneric / etc., nu a observat decat in ultimul moment ceva care venea din dreapta / ceva mai greu vizibil / etc.
   „Neatentie si inconstienta” = mergea drept, dar cu ochii in telefon sau in nori, si a observat foarte tarziu ca cel din fata a franat

   Insa cazul asta, in care individul merge drept, se apropie de dita-mai obstacolul stationar, mare si galben, vireaza INSPRE EL intrand pe pista de biciclete, apoi redreseaza chiar in ultimul moment, asta se incadreaza clar la idiotenie in stare pura, indiferent daca e doar din stupiditate, sau e din „joaca” (in caz ca se hizlea cu pasagerul din dreapta).

  • Nu este neatentie. Clipul l-am postat si pe grup de trafic din Sibiu, iar individul a fost vazut si in alta zona, circuland cu acelasi teribilism. Neatentie era daca mergea drept spre masina oprita si evita in ultimul moment, dar el a virat perfect constient spre acel taxi, la fel cu am facut si cu virajul din girotoriu. Cum ne dam seama de asta? Urmariti pozitia lui la volan si directia in care se inclina in scaun inainte de manevrele facute.
   https://www.youtube.com/watch?v=xK9Qe8SkJNI

 2. zgomotila

  Noaptea mintii!Era pe pilot automat,si dintr-o data….<>,a preluat manual si a evitat catastrofa.Mare meserias,si aeronava-piesa(sau piese…de dezmembrat)!:)

 3. Din cate se pare, masina era incarcata cu ceva foarte greu si foarte jos. PRobabil calorifere de fonta de la o lucrare pe care a avut-o. Daca nu avea greutate mare si pozitionata asa jos, din cauza balansului facut, o punea de urgenta cu burta la soare.

  • E doar o chestiune de tinp pina il vezi cu zgaibele in sus…

 4. eyesbloom

  De distrusul ala cu mașina galbena vad ca nimeni nu zice nimic, probabil e deja obișnuită sa oprească unde vor,pentru ei nu nimic nu contează
  Specimenele astea ar trebui puse la punct grav de tot

 5. eyesbloom

  Pai nu știu, sa ii zicem obstacol acum?
  Mai e ceva de spus?
  Despre ce e vorba în filmarea de fata?
  Un posibil accident din cauza unui prost oprit unde i se scoala lui

  • Sti ca exista articol de lege facut exact pentru situatiile de genu acesta? Articolul 20 alineatul 4:

   (4) Pentru imbarcarea sau debarcarea unui client, taxiurile pot opri si pe drumurile publice cu restrictii privind oprirea, cu exceptia locurilor periculoase, cu conditia sa nu fie perturbata circulatia prin aceasta manevra.
   Totusi, acesta articol nu permite oprirea inaitea trecerilor pentru pietoni, colt de strada fara vizibilitate, inainte de semafor sau in orice alta situatie care pune in pericol pe ceilalti participanti la trafic. Articolul se refera strict la oprirea pentru imbarcare/debarcare clienti si nu permite stationarea/parcarea in locurile in care oprirea/stationarea este interzisa. Articolul de lege a fost facut pentru ca taximetristi sa poata lua clientii care de cele mai multe ori vor sa fie luati de la scara si lasati in fata magazinului, clubului sau unde le mai fata mintea unora, chiar daca in zona respectiva, oprirea este interzisa.
   Stiu ca exista o gramada de taximetristi blamati pentru faptul ca opresc asa, dar legea permite asta. Sunt si magari care opresc dincolo de ceea ce permite legea, dar in cazul de fata, exista spatiu suficient ca sa treaca un autobuz, exista izibilitate maxima pentru cei ce intrau sau ieseau din intersectie si nu exista nici un pericol pentru ceilalti participanti la trafic, asa ca @eyesbloom, inainte sa faci pe cineva „distrus”, pune mana si cisteste legile. Toate, nu doar cele care iti convin, iar data viitoare cand faci comanda la taxi, gandeste-te ca daca aceasta lege se anuleaza, o sa iti spuna dispecere ” Taxiul il gasiti in parcarea cu plata aflata la 1 km de dumneavoastra, iar daca ploua, sa va luati umbrela sau pelerina, pentru ca o sa fiti lasat in cel mai apropiat loc cu oprirea permisa, de locatia in care doriti sa ajungeti.

  • Si daca era vorba de un accident, acesta era produs de „desteptul” cu Renaultul, care a virat intentionat catre acel taxi. De ce a facut asta? Ca sa demonstreze ce?

 6. eyesbloom

  Eu unul nu am găsit acel articol
  Am găsit unul in care scrie ca nu au voie, altceva nimic

  3) În lipsa locurilor de așteptare a clienților, taxiurile pot staționa numai în locurile permise pentru autovehicule
  4) Pentru angajarea sau realizarea transportului persoanelor cu handicap locomotor, cu copii sub doi ani, al persoanelor bolnave sau aflate în imposibilitatea de a se deplasa, taxiul poate opri și circula în regim special în zone unde circulația este restricționată, fără a afecta siguranța celorlalți participanți la trafic

 7. eyesbloom

  Nu știu dacă vroia sa demonstreze ceva, eu cred ca a fost doar neatenție, avea alte metode sa își arate nemulțumirea, ar fi oprit, I ar fi zis ceva, nu cred a a fost intenție pentru ca doar el avea de pierdut

  • NU era nemultumire fata de taximetrist! A fost „din joaca”, ca sa il sperie pe pasagerul din dreapta si sa arate ce bine „cunoaste el limitele masinii”

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.