It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Destul pentru o zi

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 51

Un nene cu duba profita si se baga. Eu eao oricum cu piciorl pe frana pentru ca vezusem rosu la pietoni, deci urma rapid si galben/ rosu la masini.
Clasic, schema Frigocom, banda 1 ocupata de taximetristi. Baba pe refugiu,semnele clipesc, opresc. Domnii de la locala sector 5 nu. Nu e sectorul lor, nu au nici o treba. Ce naiba cautau in sectorul 6 ?
Istoria se repete 2 statii mai incolo.
Pietonul pe buza trecerii,astepta ziua de maine ? Dam cu ignore.
Mai inclo, un ajutor de dubist iese in drum. Initial credam ca siese sa se asigure pentru ala, desi era cu fata. Niet ! El iese la „dirijat”. Tot el nemultumit. Ce sa zic de colona din spate. Scaii contineau moloz si spartura de BCA.
O mamica responsabila isi invata copilul sa astepte culoare verde a semaforului pe carosabil.
Mai incolo, un nene pe la vreo 70 de ani, oprit total aiurea varsa epitete pe pasagera lui plictisita care se juca cu usa. Sonorul original.
Funny sau nu, in final niste intreprinzatori o iau la fuga dupa ce un coleg de breasla a fost prins se niste indivizi imbracati in negru,cu ceva inscriptii albe pe spate. Cred ca s-a ales cu bratari.

3 comentarii

  1. La 0:20 nu esti obligat sa dai prioritate (si nici poliitia) fiindca doamna nu este pe trecere.

  2. teoretic, practic crede-ma te ard.

  3. Ursul Grizonat

    @traficsgh In contextul mult trambiatetei „conduite preventive” cand masina de pe banda 1 ( de fapt 2 ca 1 e plina de tagziuri) se opreste, tu ce faci ? Ia in cconsiderae si indicatorul galben intermitent cu senzor de prezenta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!