It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Diferite situatii interesante din trafic, mai ales ultima care se putea lasa cu accident grav

Adăugat de ionut76
Raportează ca șters! 57

Ultima faza putea deveni …. interesanta:

6 comentarii

 1. OldSchool

  Acolo dupa Teius,spre Aiud,de cateva ori am patit si eu asa ceva,imi amintesc o masina rtosie sigur,dar nu stiu daca era matizul acela.La ultima faza erai victima colaterala din cauza bulangiului…Drumuri bune!!!!

 2. wolfy_vali

  Sincer pe ultimul il vreau infasurat singur dupa copac sa nu omoare nevinovati….

 3. Aoelu, inca tremur… sunt in stare de soc. Doar de la vizionarea ultimei faze; ce sa mai zic daca mi s-ar fi intamplat in realitate.

  Ideea este ca acel gen de oameni sunt CRIMINALI. Sincer, nu ma intereseaza ca se omoara pe ei; problema este ca ne iau si pe noi cu ei. In loc de camion, puteam sa fiu eu pe contra-sens… putea sa se izbeasca in mine si sa ma omoare. De asta tremur.

  Cel mai tare ma doare faptul ca NU STIU CE SE POATE FACE. Singura solutie care o cunosc o STRIG DIN RASPUTERI DE 15 ANI, DAR NIMENI NU MA ASCULTA: DATI-LE DRACULUI DE AUTOSTRAZI, SI MAI BINE LARGITI TOATE DN-URILE LA 2 BENZI PE SENS (SI CU PARAPETI INTRE SENSURI) PESTE TOT UNDE RELIEFUL PERMITE, SI FACETI-LE SA OCOLEASCA SATELE (centuri)… Impactul pentru siguranta circulatiei si pentru viteaza acesteia ar fi unul extraordinar, la nivel national.

 4. BMW-ul albastru are numarul OT 50 GAN, ii fac reclamatie la Politie ??

  • Ar trebui, poate il cheama asa la o plimbare macar pana la miliție

 5. BMW-ul l-am reintilnit in zona Chitila – Bucuresti, soferul este un tip pe la 35 de ani, stilul de condus e asemanator, am observat ca nu ii merg semnalizarile 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!