It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dilema!?!?!

Adăugat de bighi89
Raportează ca șters! 54

Atentie! Poate contine urme de claxon abuziv din partea tuturor participantilor la trafic.

1> Oare chiar era bulgar omu’?
2>Ce pot sa mai zic, n-am vazut nimic, a fost foarte urata, am simtit-o in toate incheieturile si abia ce schimbasem pivot dreapta si capete de bara ca trebuie sa ajung la itp.

ps:Groapa e pe Blv Unirii, al doilea semafor cred de la rond Alba Iulia

ps2:720p

9 comentarii

 1. Tu vroiai sa faci stanga, si din cauza asta il claxonai ?

  Daca nu .. wtf ?!

  Daca da : HUUUAAA ! Idiotu` !

 2. Vroiam sa merg dupa autocar dar din cate ai auzit, daca ai ascultat „convorbirea” s-a facut rosu cand a plecat bulgaru’. Amandoi au plecat pe rosu. Eu am stat ca deh.
  ps:Am stat secunde bune pe verde din cauza lui si nu doar eu am claxonat.

 3. Am avut impresia ca tu vrei sa mergi inainte, dar l-ai claxonat pe individ doar pentru ca a fost idiot, fortandu-l sa faca (intr-un final) stanga.

  Eh’ .. romani, bulgari .. acelasi grad de civilizatie.

 4. Aha deci practic acolo banda 3 si 4 sunt pentru stanga , adica pentru urmarea drumului pentru ca vad sagetile de inainte …
  Nu ?
  Semn pentru selectare benzi nu exista in intersectia aia ?

 5. Da, 3 si 4 sunt pentru stanga. „Prima” stanga, aia in scurt intorci, pe celalalt sens de mers si in imediata apropiere este aeroportul Baneasa, „inainte”/jumate stanfa te duci spre zona Tei, Stefan cel mare, Barbu vacarescu, inainte pe langa pasaj te duci in zona Piata presei, Romexpo iar in dreapta habarnuam unde ajungi.
  Eu trebuia sa ajung in Tei.

 6. Am inteles , uite probabil si el tot asta credea, cum sincer la inceput fara sa vizualizez clipul mai atent am crezut si eu. (ca doar ultima banda este pentru soseaua care se lasa pe stanga)

 7. Daca logica mea e proasta nu stiu dar sunt cam 4 semafoare in intersectia aia, as cam spune unul pentru fiecare banda. Primele 2 sunt rosii(toate au sageti din cate stiu) urmatoarele 2 au iar sageti. Ar cam trebui sa iti dea de gandit. Masinile de langa tine circula iar ar trebui sa iti dea de gandit.
  Faza cu claxonul m-a amuzat, am vrut sa fie „fanfara”

 8. Chris_307

  Cunosc acea groapa dar ieri sau alaltaieri era marcata, probabil l-a mutat cineva.

 9. Marcata zici?
  La mine se face vineri 2 saptamani de cand am dat in ea.
  Ma bucur ca au reusit sa o marcheze in final. Iti dai seama cat de batrana e groapa daca nici macar nu s-au obosit sa o astupe. Probabil asteapta sa se faca mai mare sa simta si ei ca muncesc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!