Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Dimineaţă de luni

Adăugat de Ana.T
Raportează ca șters! 39
 1. Un semafor pe care doi şoferi (şi un pieton, pe al lui) îl văd verde, iar eu roşu. Clar că am devenit daltonistă…
 2. Nu a oprit în rond, că era poliţia (?) Dar ce loc grozav şi-a găsit în schimb aici. Bonus Poşta Română care nu cunoaşte pedala de frână, doar pe cea de acceleraţie.
 3. Ȋnghesuială mare pe B1, toată lumea vrea acolo. Ȋn acelaşi timp.
 4. Camioneta Coca-Cola – din categoria “la soare te poţi uita, dar la pietoni ba”.
Ce mai caută lumea:
 • posta romana

11 comentarii

 1. Galben, roșu…tot un fel de verde pentru unii. 🙁 Și nu discut de cei care trec din neatenție, ci de cei care fac acest lucru deliberat. Am și eu câteva exemplare pe pelicula.

  • E intr-adevar enervanta intersectia respectiva, dar vad cazurile astea din ce in ce mai frecvent. Poate unii nici nu mai observa ca deja s-a schimbat culoarea, dar ma indoiesc ca e cazul aici (mai ales la al doilea, care si blocheaza intersectia).
   Ar trebui ca oamenii sa isi inceapa diminetile mai…zen 🙂

  • Last update: ieri si azi nici nu mai functiona semaforul, probabil si-au dat seama ca nu are rost 😀

  • S-a sinucis semaforul când a observat că nu este băgat în seamă. 🙂

  • 😀 😀 Acum, mai in gluma, mai in serios, nu cred ca gresesc daca zic ca am stat mai putin in coloana de cand nu functioneaza…

 2. @Ana.T 0:09 Nu stiu care a fost mai daltonist dintre voi. As merge totusi pe mana celor trei baieti veseli cu ochelari antisemafor 🙂 0:29 30 de zile pauza de livrari si incepe sa vada mai bine.
  +

  • @GeluCJ Problema la prima faza e ca baiatul nr. 2 se poate intalni oricand pe trecere cu baiatul nr. 3… Iar domnul cu livrarile poate chiar simte nevoia de un concediu si il cauta 😉

 3. heavy_Trafic

  Frâna de mână la semafor ?

  • Frana oriunde se duce masina nitel la vale si cam mereu cand sunt prima la semafor. Doar ca de mana, da.
   Stiu, in general oamenii stau cu piciorul pe frana, si din pacate majoritatea inclusiv pe drum drept. In ultima vreme seara cand ma intorc de la birou s-ar putea crede ca s-au aprins luminitele de Craciun mai devreme…

 4. Daca nu ma insel faza cu semaforul se petrece la intersectia Dridu cu Jiului…. Desi locuiesc in Bucurestii Noi nu am vazut niciodata acea intersectie aglomerata in asemenea hal… Ce se intamplase atunci ? Sau era coloana pana la Tipografilor cu Poligrafiei ?

  • Chiar acolo este, Adrian. In ultima vreme cam asa se prezinta intersectia, dar cred ca se vede mai grav venind pe Dridu. E coloana pe toata Poligrafiei, da, pana la semafor. Probabil depinde si de ora.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.