Din starea de urgenta

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 20

Tot ce am putut culege din putinul condus pe perioada starii de urgenta (cu exceptia unei faze care a fost inclusa in alta compilatie).

Pana acum nu am mai fost intrebat de declaratie la volan… am fost oprit de vreo 4 ori ca pieton, dar cat timp am facut cumparaturi pentru mine, nu m-a intrebat nimeni de nimic. In ziua aceea, pe un singur drum dus-intors de 4 km in total am fost oprit de 2 ori. Si m-au si verificat la hypermarket daca am platit tot (30-40 de minute de confruntat bonul cu continutul cosului). Li „s-a parut suspect cat de mute am in cos”… normal ca am multe cand fac cumparaturi pentru 5 familii, care ma asteptau sa poata sa se apuce de masa de Pasti. De fapt asteptau cumparaturile, unele din ele fiind congelate, produse pe care am cerut sa mi le schimbe dupa asteptare pentru ca incepeau sa se dezghete.

Se poate vedea si aici: https://open.lbry.com/@RebounD11:4/Din_starea_de_urgenta:8
Daca va place acest site de hosting, sau vreti sa scapati de porcariile de pe Youtube cu copyright sau cenzura aleatoare si prost inteleasa, puteti folosi acest link sa va creati cont (nu e obligatoriu). De acum o sa postez si aici (probabil doar aici de la un punct) toate clipurile, sunteti bineveniti sa va abonati.

Mai mult, LBRY ar trebui, cel putin la ultimele 2 clipuri ale mele sa mearga mai fluent. Inca tine un pic mai mult sa inceapa clipul, dar dupa ce incepe ar trebui sa mearga cursiv fara intreruperi.

6 comentarii

 1. mai da ce animal scarbos e jegoasa aia cu benveul ; ea e o „doamna”.

  • Jegoasa? Nu as merge asa departe. Indolenta, poate. Daca ma prindeam ca ea e soferul ii ziceam inainte sa intru in masina, dar nu eram prea atent la imprejurimi si pe ea o durea in tocuri de restul lumii 🙂

 2. Mda, stare de urgență…unii oameni sunt pur și simplu idioți.
  https://i.imgur.com/2KnDJRt.jpg

 3. In ziua aceea, pe un singur drum dus-intors de 4 km in total am fost oprit de 2 ori. Si m-au si verificat la hypermarket daca am platit tot (30-40 de minute de confruntat bonul cu continutul cosului). Li „s-a parut suspect cat de mute am in cos”

  RebounD11
  29/03/2020 – 02:01
  Esti liber sa crezi ce vrei, dar te rog, respecta regulile, chiar daca ti se par injuste. Contesta-le daca vrei, dar e mai bine sa fim un pic paranoici si panicati si sa zicem la final „parca au fost prea dure restrictiile” decat sa zicem „daca faceam asta de la inceput trecea deja/nu mureau atatia”

  • Nu înțeleg ce vrei să spui cu comentariu ăsta. Ești așa de limitat în exprimare că nu poți decât să dai copy-paste la ce am zis eu?

   Hai să presupun că vrei să insinuezi că m-am deranjat că m-au oprit polițiștii? Nu, nu m-a deranjat… aș fi vrut să fiu întrebat de fiecare dată când am ieșit din casă, dar nu a fost cazul. M-au deranjat paznicii de la magazin care m-au ținut peste jumate de oră la puricat fără motiv întemeiat, dar acolo m-a deranjat modul în care au făcut-o nu faptul că au făcut-o.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!