Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

2 comentarii

 1. Neacrodarea de prioritate la pietoni nu este neacordare intrucat nu era pe sensul de mers al conducatorului… pe borsului la kaufland nu ai intoarcerea interzisa. Atata timp cat se poate face dintr-o manevra in acea zona intoarcerea nu este interzisa. sa ma anunti cand vei vedea indicator de intoarecerea interzisa, exista? nu exista. este permisa daca se poate face dintr-o singura manevra? este permisa.
  Art. 126 – Se interzice întoarcerea vehiculului:
  b) în intersecţiile în care este interzis virajul la stânga, precum şi în cele în care, pentru efectuare, este necesară manevrarea înainte şi înapoi a vehiculului;
  f) în locurile în care este instalat indicatorul „Întoarcerea interzisă”.
  Art. 135 – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere şi în următoarele situaţii:
  h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului.

  • Tatal meu a ramans fara permis exact la aceeasi trece de pietoni in exact aceleasi conditii; referitor la intoarcere, atata vreme cat in nici 100 de metri ai un giratoriu, dupa mine acolo intoarcerea este interzisa.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.